2 de juny 2014


Alon Bar: “45 dissenyadors provinents d'Israel han aterrat a Catalunya aquesta setmana”

02/06/2014 || El Barcelona Design Center (BDC) ha acollit aquest matí la roda de premsa prèvia al tret de sortida a la Barcelona Design Week que compta amb Israel com a país convidat. Pau Herrera, president del BDC, ha vindicat el nou edifici de la Plaça de les Glòries com a centre que ha de servir per apropar el disseny al ciutadà ja que aquest sector compta a Catalunya amb més de 10.000 empreses, una facturació de 12 mil milions d'euros i ocupa prop de 60.000 persones en el què ha titllat d'“aquesta indústria creativa del coneixement”. Herrera ha afirmat que Barcelona és la quarta ciutat més creativa del món i per això és tan important la presència de l'Estat d'Israel aquesta setmana com a “start-up nation” pionera en aquest aspecte.

L'acte ha comptat també amb la presència de l'Ambaixador d'Israel a Espanya i Andorra, l'Excm. Sr. Alon Bar, que ha felicitat l'interès de Barcelona i Catalunya en el model innovador israelià i ha tingut unes paraules d'agraïment per al Museu d'Holon israelià, implicat en aquest esdeveniment, i referent mundial en la matèria. Bar ha destacat que “45 dissenyadors provinents d'Israel han aterrat a Catalunya aquesta setmana” i ha definit el disseny com “la combinació d'art i indústria”.


Per la seva banda, el regidor de Cultura de l'Ajuntament de Barcelona, Jaume Ciurana, ha afirmat que com a catalans, “mirem Israel amb enveja com un mirall en el qual ens agradaria veure'ns reflexats”. Finalment s'ha inaugurat l'exposició de dissenyadors i artistes israelians “Out of the Box” que romandrà al BDC fins a finals de setembre. Text i fotografia: R.Novoa 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...