ACTUALITAT
Carregant...
9 de juny 2017

Info Post

Isʀᴀᴇʟ ᴀ Cᴀᴛᴀʟᴜɴʏᴀ ha assistit aquest vespre a Barcelona a l'acte amb motiu de l'obertura del Consolat Honorari d'Israel a Catalunya


09/06/2017 || Aquesta tarda ha tingut lloc a l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona la presentació oficial de l'Honorable Cònsol Honorari d'Israel a Catalunya, el sr. Josef-David Sánchez-Molina i Rubin. 
Durant l'acte han pres la paraula, entre d'altres, l'ambaixador d'Israel a Espanya i Andorra, l'Excel·lentíssim Sr. Daniel Kutner i també el Molt Honorable president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont.  Sánchez-Molina ha rebut de mans de l'ambaixador d'Israel i del delegat del Govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, els documents acreditatius del seu nomenament.


A l'acte han assistit prop de mig miler de persones dels més diversos àmbits de la societat catalana, entre ells diputats, alts càrrecs de la Generalitat i de l'Ajuntament de Barcelona, ​​dirigents de les comunitats i institucions jueves catalanes, dirigents d'associacions d'amistat amb Israel, entre elles Isʀᴀᴇʟ ᴀ Cᴀᴛᴀʟᴜɴʏᴀ, i també personalitats de la vida cultural, universitària, artística, empresarial i civil catalana, així com també de l'àmbit de la seguretat. L'obertura del Consolat Honorari d'Israel a Barcelona amb jurisdicció a Catalunya permetrà a l'Ambaixada d'Israel a Espanya i Andorra millorar el servei consular beneficiant, entre d'altres, als centenars de milers d'israelians que anualment vénen a Espanya, la majoria dels quals visiten Catalunya. Un total de 345.000 ciutadans israelians van visitar Catalunya l'any 2016 segons ha indicat el flamant cònsol. Així mateix, l'activitat del Consolat Honorari servirà per impulsar les relacions comercials, turístiques i culturals, i donarà una major visibilitat a la presència d'Israel a Catalunya.
Isʀᴀᴇʟ ᴀ Cᴀᴛᴀʟᴜɴʏᴀ celebra un nomenament que portàvem reclamant els darrers 5 anys i considerem el nostre amic David la persona escaient per a desenvolupar les tasques assignades, desitjant-li (i contribuïnt-hi; com no podria ésser d'altra manera) tot els èxits en els 7 anys de mandat venidors. Mazal tov khaver!

LA TEVA CONTRIBUCIÓ ÉS BENVINGUDA


        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT