ACTUALITAT
Carregant...
28 d’abr. 2017

Info Post





Isʀᴀᴇʟ ᴀ Cᴀᴛᴀʟᴜɴʏᴀ es reserva totes les accions per impedir la presència de la terrorista Laila Khaled a Barcelona el proper 14 de maig després d'haver estat convidada i promocionada per l'Ajuntament de Barcelona

28/04/2017 || Isʀᴀᴇʟ ᴀ Cᴀᴛᴀʟᴜɴʏᴀ està liderant les activitats per impedir la presència de la terrorista Laila Khaled a la ciutat comtal i a tal efecte està duent diverses accions al respecte.

La primera d'elles va ser passar avís a l'Àrea Central d'Informació Exterior de la Comissaria General d'Informació de la Policia de la Generalitat-Cos de Mossos d'Esquadra el propassat 21 d'abril. La segona, passar avís també al Centro de Inteligencia contra el Terrorismo y el Crimen Organizado (CITCO), amb data d'ahir 27 d'abril, reclamant-ne accions concretes.

Isʀᴀᴇʟ ᴀ Cᴀᴛᴀʟᴜɴʏᴀ entén que la presència de la terrorista Laila Khaled, dirigent en actiu de l'organització terrorista FPLP a Barcelona i els recursos i suport municipal atorgats constitueixen presumptament diversos delictes clarament tipificats en el nostre ordenament jurídic vigent entre ells els d'integració en organització terrorista (Laila Khaled), col·laboració amb organització terrorista, delicte continuat d'apologia del terrorisme, malbaratament de recursos públics, finançament d'activitats terroristes i prevaricació.



En conseqüència, amb data d'avui i número de registre 1-2017-0255532-1, després d'haver assistit al ple municipal, Isʀᴀᴇʟ ᴀ Cᴀᴛᴀʟᴜɴʏᴀ ha fet un advertiment legal a la corporació municipal donant un termini de 72 hores a l'Ajuntament de Barcelona per retirar de la ciutat els cartells anunciant la conferència de la líder terrorista i la congelació de la partida pressupostària de 10.000 euros a l'efecte lliurada per la regidoria que lidera Jaume Collboni, del PSC-PSOE.

Si l'Ajuntament de Barcelona no s'avé a la nostra justificada petició, la propera setmana interposarem denúncia penal davant el Fiscal Antiterrorista de l'Audiència Nacional, el sr. Javier Zaragoza contra responsables i col·laboradors.


        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT