ACTUALITAT
Carregant...
15 de des. 2016

Info Post

Israel a Catalunya es reserva accions legals contra Barcelona en Com煤, partit que governa l'Ajuntament de Barcelona, per difondre mitjan莽ant les seves xarxes socials not铆cies falses de trolls sobre l'Ex猫rcit d'Israel amb l'objectiu d'incitar a l'odi i difamar el poble jueu i d'Israel.
 
15/12/2016 || Israel a Catalunya condemna l'actitud clarament discriminat貌ria, difamat貌ria i d'incitaci贸 a l'odi del partit de govern a l'Ajuntament de Barcelona, Barcelona en Com煤, i que lidera l'actual alcaldessa Ada Colau, que, amb data d'avui, 15 de desembre de 2016, mitjan莽ant el compte de Twitter de la seva agrupaci贸 de districte a Ciutat Vella, ha dif貌s una not铆cia falsa d'un troll on s'acusa l'Ex猫rcit d'Israel de "matons sionistes" i de pegar "nens palestins".

Des d'Israel a Catalunya hem sol·licitat al susdit partit pol铆tic que es retir茅s el missatge discriminatori contra Israel de Boicot, Sancions i Desinversions:Cal dir que en menys de 5 minuts ha estat eliminat per貌 en cap cas s'ha donat cap explicaci贸 al respecte ni s'ha formulat cap disculpa p煤blica com hem requerit davant la gravetat dels fets. Cal recordar que el v铆deo en cap cas correspon a cap actuaci贸 de les Forces de Defensa d'Israel. El v铆deo original el podeu veure a continuaci贸 i correspon a Guatemala:
La incitaci贸 a l'odi contra el poble jueu i Israel queda a bastament manifesta en veient els comentaris i repercussi贸 que ha tingut el v铆deo a Twitter. Constatem la incitaci贸 a l'odi, inq眉estionable, amb una tria dels comentaris generats arran d'aquest v铆deo. Tots i cadascun d'ells perseguibles penalment, cosa que des d'Israel a Catalunya ja ens hem posat a treballar amb el nostre gabinet jur铆dic:


Finalment, des d'Israel a Catalunya tamb茅 estem en disposici贸 de confirmar que aquest v铆deo concret que ha dif貌s Barcelona en Com煤 ja fa temps que s'utilitza per part de les xarxes gihadistes de propaganda a la xarxa com 茅s sabut per part dels experts en la lluita antiterrorista. Per posar-vos un exemple concret, aquest gihadista ha obtingut m茅s de 17.000 comparticions mitjan莽ant Facebook d'aquest v铆deo:


Aix铆 doncs, sota el leit motiv de Boicot, Desinversions i Sancions contra Israel vindicat amb not铆cies falses com aquesta per part del partit d'Ada Colau s'acaba actuant com a difusor de l'odi encaixant perfectament en el modus operandi de les xarxes d'adoctrinament online de les quals se serveixen organitzacions terroristes com ara el DAESH o Al-Qaida.

D'aqu铆 que la indignaci贸 hagi arribat fins a Israel com ha denunciat per exemple David Yabo:

Qui tamb茅 ha expressat en termes rotunds el seu malestar 茅s Toni Florido, president de l'Associaci贸 Catalana d'Amics d'Israel (ACAI), que ha fet una tirallonga de tuits al respecte que us reprodu茂m a continuaci贸:ACTUALITZACI脫: 16/12/2016

Barcelona En Com煤 rectifica arran de la nostra den煤ncia p煤blica i demana disculpes per l'"error":

        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu 茅s
        completament gratu茂t. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripci贸 permetrà
        que aquest lloc continu茂 en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT