ACTUALITAT
Carregant...
19 de nov. 2014

Info Post

L’atac en una sinagoga de Jerusalem no ha desviat l'atenci贸 sobre el Congr茅s dels Diputats de fer aquest dimarts una votaci贸 per la qual Espanya se suma als pa茂sos que reconeixeran l’Estat de Palestina

19/11/2014 || El Congr茅s ha votat a favor d’aquest reconeixement i es converteix en el set猫 pa铆s de la Uni贸 Europea que ho fa. L’objectiu 茅s pressionar Israel perqu猫 negoci茂 la pau d’igual a igual amb Palestina per貌 legitima el govern corrupte de Mahmud Abbas i les accions terroristes de Ham脿s i la Gihad Isl脿mica.

“脡s urgent que el poble palest铆 tingui un estat propi? 脡s molt necessari”, ha plantejat Pilar Rahola. I ha continuat: “T茅 l貌gica que ara fem un acte de populisme? Reconeixem un Estat que servir脿 per aconseguir la pau o per a la guerra? Fer-ho ara, que est脿 en mans de Hamas?” Rahola ha explicat que “totes les dades que tenim fins ara, desgraciadament per a palestins i per a israelians, 茅s que volen anar a la guerra”.

A m茅s, ha llan莽at aquesta pregunta: “El concert de nacions ha d’admetre l’estat palest铆? S铆. Per貌 no hauria de for莽ar que Hamas accepti el reconeixement de l’estat d’Israel?” Rahola ha estat contundent: “Tot el que fa Palestina 茅s per a la destrucci贸 d’Israel.” I ha definit amb aquestes paraules el que pret茅n el govern espanyol: “Ho fan perqu猫 queden b茅, perqu猫 en aquests temes hi ha un populisme progre.”

Rahola ha fet aquesta reflexi贸: “Vivim en el festival de la pancarta. Entre pancarta i idees, ens quedem amb la pancarta”. Font: 8aldia


        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu 茅s
        completament gratu茂t. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripci贸 permetrà
        que aquest lloc continu茂 en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT