ACTUALITAT
Carregant...
14 d’oct. 2014

Info Post

Tot i comptar amb diverses botigues a l'Estat d'Israel, l'empresa del Grupo Cortefiel amaga a les seves bosses de paper la seva presència "per qüestions de seguretat"

14/10/2014 || Segons ha pogut saber Israel a Catalunya, la marca de roba Springfield amaga a les seves bosses de paper la seva presència a Israel "per qüestions de seguretat". Fa unes setmanes, un dels seus clients, M. Heymann va adreçar una carta al Departament d'Atenció al Client en els següents termes:

Bona tarda,

Fa uns dies vaig comprar dos pantalons texans en una botiga Springfield a Barcelona. A la bossa que em va ser lliurada, apareix, en un disseny peculiar, la llista de països on Springfield ven o hi té botigues (així ho entenc jo). Em va sorprendre no trobar Israel en aquesta llista (i si a Bielorússia, Aràbia Saudita, i altres "democràcies"). Buscant per la web, veig que, efectivament, Springfield fa negoci a Israel, ja que disposa de diverses botigues.

M'agradaria saber la raó per la qual Springfield no anuncia a les seves bosses el fet de fer negocis a Israel, tot i tenir diverses botigues en aquest país. Hi ha altres països en els quals Springfield tingui botigues i no aparegui a les seves bosses? Passa només amb Israel? Què porta al Grup Cortefiel a eliminar la paraula "Israel" de les seves bosses d'Springfield?

Moltes gràcies per la seva resposta.

La resposta rebuda avui mateix per part d'Springfield i a la qual ha tingut accés Israel a Catalunya és la següent:

T'informem en relació a la teva consulta amb identificador 1533030, en la qual ens consultaves el motiu pel qual no consta Israel en les nostres bosses, que l'hem transmès al departament corresponent i que des d'allà ens indiquen que per mesures de seguretat s'aconsella no incloure Israel en el llistat de països en bosses destinades a d'altres mercats. 

Així doncs, el Grupo Cortefiel no té cap problema en incloure a les seves bosses dictadures com l'Aràbia Saudita i Qatar, país aquest darrer involucrat en el finançament global de la Gihad però nega a Israel, única democràcia al Pròxim Orient, el dret de sortir al seu llistat al·ludint falses mesures de seguretat. Text: R.Novoa/M.Heymann · Fotografies: jhprn.com/SPF

        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT