ACTUALITAT
Carregant...
23 d’oct. 2014

Info Post


Membres del Kabbalah Centre de Barcelona han lliurat un magn铆fic exemplar del Zohar al nostre editor Rub猫n Novoa en reconeixement per la tasca d'il·luminaci贸 que fa el col·lectiu Israel a Catalunya

23/10/2014 || Membres del Kabbalah Centre de Barcelona han lliurat un magn铆fic exemplar del Zohar al nostre editor Rub猫n Novoa en reconeixement per la tasca d'il·luminaci贸 que duu a terme el nostre col·lectiu Israel a Catalunya.

El Kabbalah Centre 茅s una organitzaci贸 espiritual i educacional dedicada a portar la saviesa de la Kabbalah al m贸n que ent茅n que aquesta saviesa no 茅s una disciplina acad猫mica, sin贸 un cam铆 per crear una vida millor. A trav茅s del Kabbalah Centre, les eines pr脿ctiques i els ensenyaments espirituals de la Kabbalah estan a l'abast de tothom per al seu canvi i transformaci贸 personal. 

La Kabbalah 茅s una descripci贸 precisa de la naturalesa entrella莽ada de les realitats espirituals i f铆siques. D'acord amb la Kabbalah, aquests principis antics s贸n el sistema que va permetre la creaci贸 de la vida mateixa. 

El lliurament d'aquesta magn铆fica edici贸 del Zohar en llur versi贸 original en arameu i que inclou un pr貌leg en llengua catalana  s'ha fet per part de la Laura Acedo i la Sarah D铆az (dues membres del Kabbalah Centre de Barcelona) al bell mig del Call de Barcelona, just davant del Centre d'Interpretaci贸 del Call. No podem oblidar que la Catalunya medieval va ser epicentre de l'estudi de la kabbalah amb noms tant importants com els gironins Nahm脿nides i Isaac el Cec o el barcelon铆 Salom贸 Ben Adret.

El Zohar (en hebreu 讝讛专 "esplendor") fou escrit per Ximon bar Yoha茂 al segle II de la nostra era, i 茅s, juntament amb el S茅fer Yetsir脿, el llibre central del corrent cabal铆stic. L'obra es divideix en diversos tractats i analitza els textos b铆blics per extreure'n d'ells llur significat ocult.

Des d'Israel a Catalunya estem molt contents per aquest reconeixement i us animem a qu猫 participeu de les m煤ltiples activitats que el Kabbalah Centre organitza a Barcelona i que podeu trobar en aquest enlla莽.

        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu 茅s
        completament gratu茂t. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripci贸 permetrà
        que aquest lloc continu茂 en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT