ACTUALITAT
Carregant...
19 de set. 2014

Info Post


Antonio Forzieri, un alt directiu de Symantec, lloa la combinació de velocitat, coneixement i habilitat dels ciberexperts israelians

19/09/2014 || "Els joves hackers israelians tenen un talent increïble". Així es va expressar ahir un expert en la matèria com Antonio Forzieri, cap de Seguretat Cibernètica de l'empresa de seguretat informàtica Symantec. "He vist hackers treballant, de tot Europa i dels EUA, i els hackers israelians són més joves, més ràpids i més intel·ligents que els de qualsevol altre país". "Realment, aquesta combinació d'intel·ligència, joventut, i talent em fa por i és d'agrair que usin aquest talent per a fer el bé" va dir.

I és que Forzieri va tenir l'oportunitat de veure en acció prop de 60 dels millors hackers d'Israel que van participar al Cyber Challenge anual que patrocina Symantec, EMC-RSA, i l'indústria aeroespacial israeliana (IAI, Israel Aircraft Industries). El desafiament es va dur a terme aquesta setmana, durant la Cyber Week 2014, que ha comptat amb desenes d'esdeveniments, seminaris, i activitats relacionades amb la seguretat cibernètica. Tot ben amanit d'un important fòrum de ciber-seguretat internacional patrocinat pel Ciber Centre d'Investigació de la Universitat de Tel Aviv (CICR). Entre els molts convidats internacionals ha destacat la presència de l'ex-director general de la National Security Agency (NSA), el general de 4 estrelles Keith Alexander, que fou l'orador principal en el fòrum de la Tel Aviv University. Alexander va poder veure de primera mà com els hackers israelians complien amb èxit els reptes que s'havien marcat.


Mentre que els israelians no són necessàriament número 1 en habilitats tècniques --aquest honor se l'enduen els hackers russos-- els hackers israelians són probablement els millors adaptant-se a situacions canviants sobre la marxa, un tret essencial per a l'èxit en una àmplia gamma d'àrees, incloent seguretat cibernètica, va dir Forzieri. "En els atacs moderns, el factor humà --per exemple, aconseguir que algú faci clic a un enllaç que instal·larà malware-- constitueix fins a un 85% d'un atac amb èxit", va afirmar.

"Si tu tens el cervell preparat per aplicar la força física de hacking, tens un conjunt formidable d'habilitats", ha afegit Forzieri. "Per exemple, alguns d'aquests joves estaven utilitzant noves eines que mai s'havien vist abans en una Cyber Challenge, però al final les han acabat dominant. Ser capaç d'esbrinar aquestes coses és molt al·lucinant, però ser capaç de fer-ho en temps real marca la diferència. He sortit realment molt impressionat" va reblar. Text: R.Novoa/D.Shamah/TOI · Fotografies: Primer Minister Office National Cyber Bureau (cortesia)/Arxiu

        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT