ACTUALITAT
Carregant...
29 de jul. 2014

Info Post

Un grup de hackers vinculats a l'Exèrcit Popular d'Alliberament de la Xina van irrompre en els ordinadors de tres empreses involucrades en el desenvolupament del sistema de defensa antimíssils Iron Dome per robar informació entre 2011 i 2012 segons s''ha revelat avui.

29/07/2014 || Un grup de hackers xinesos van irrompre en els ordinadors de tres empreses que participen en el desenvolupament del sistema de defensa antimíssils Cúpula de Ferro (Iron Dome) i van robar grans quantitats de documents confidencials relacionats amb l'invent israelià, segons va informar ahir el blog especialista en ciberseguretat "KrebsOnSecurity". Segons l'informe, els atacs cibernètics es van dur a terme entre 2011 i 2012.


Segons els especialites del CyberESI, les intrusions van ocórrer el 10 d'octubre de 2011 i el 13 d'agost del 2012. Els hackers que operen des de la Xina es van infiltrar a les xarxes de les empreses Elisra Group, Israel Aerospace Industries i Rafael Advanced Defense Systems.

L'informe del CyberESI conclou que els hackers van ser capaços de robar una gran quantitat d'informació de les tres companyies, incloent informació relacionada amb els míssils anti-balístics, avions no tripulats i els míssils balístics "Arrow 3" del sistema Iron Dome. Segons el CEO de CyberESI, Joseph Drissel, "la forma en què va ser robada la informació i la indústria en què les tres companyies operen ens suggereixen que els hackers xinesos estaven buscant informació relacionada amb el sistema Cúpula de Ferro". Text: R.Novoa/KrebsOnSecurity/Aurora Digital · Foto: PRC Army

        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT