ACTUALITAT
Carregant...
2 de jul. 2014

Info Post

L'Associaci贸 de Relacions Culturals Catalunya-Israel (ARCCI) i el Centre de Lectura han signat un acord de col·laboraci贸, amb el qual es vol potenciar les relacions culturals entre la comunitat reusenca i la jueva. El conveni possibilitar脿 a l'ateneu cultural organitzar actes amb experts de la cultura jueva, i a ARCCI gaudir del gran fons documental hebreu que disposa el Centre.

02/07/2014 || El president del Centre de Lectura, Xavier Filella, i el president de l'ARCCI, el reusenc Francesc Andreu Lascorz, han presentat, aquest dijous, l'acord als mitjans. La primera activitat prevista ser脿 la confer猫ncia que tindr脿 lloc el 2 de setembre, que oferir脿 el ministre conseller de l'Ambaixada d'Israel a Espanya, Oren Bar-El. El 7 d'octubre hi haur脿 la presentaci贸 del llibre Cultura judeocatalana. La comunitat de Tortosa, a c脿rrec del mateix autor, Francesc Andreu Lascorz. El responsable d'ARCCI ha destacat la import脿ncia de les relacions ja existents entre la ciutat reusenca i la comunitat jueva, i s'ha mostrat molt satisfet per aquesta entesa.

L'ARCCI 茅s una associaci贸 cultural que promou i realitza activitats de divulgaci贸 i intercanvi cultural entre els seus socis, p煤blic en general i organitzacions similars, com confer猫ncies, seminaris, concerts, taules rodones, exposicions, cursos d'hebreu modern i visites a calls. Text i fotos: Reus Digital

        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu 茅s
        completament gratu茂t. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripci贸 permetrà
        que aquest lloc continu茂 en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT