ACTUALITAT
Carregant...
25 de maig 2014

Info Post

Com a mesura de protesta per la presència de quatre candidatures neonazis i feixistes a les Eleccions Europees 2014 i autoritzades pel Regne d'Espanya hem retornat a l'Autoritat Electoral mitjançant el vot (nul) aquestes paperetes acompanyades d'un escrit adreçat a la Junta Electoral.

25/05/2014 || Un membre del nostre col·lectiu s'ha plantat contra el discurs de l'odi i la permissivitat de les autoritats públiques espanyoles amb els feixistes i neonazis votant aquest vespre nul en el marc de les Eleccions europees 2014. La protesta ha consistit en incloure en el mateix sobre de votació les paperetes de:
  • La España en Marcha (Alianza por la Unidad Nacional + La Falange)
  • Falange Española y de las J.O.N.S.
  • Democracia Nacional (DN) 
  • Movimiento Social Revolucionario (MSR)
D'acord amb la Llei Orgànica del Règim Electoral General, la presència al mateix sobre de paperetes de diverses candidatures s'ha de comptabilitzar com a vot nul. A més, dins del mateix sobre de votació s'hi ha afegit un escrit adreçat a la Junta Electoral de Zona per a què sigui elevat a la Junta Electoral Central i la Fiscalia de Sala del Tribunal Suprem del Regne d'Espanya on es denuncia que aquestes quatre candidatures estarien incorrent en diversos supòsits que els invalidarien per estar presents en aquesta contesa electoral.

Concretament s'acusa a l'Administració electoral de permetre que es vulneri l'ordenament jurídic vigent mitjançant el frau de Llei atès que es considera que aquestes candidatures, "atenent al seu discurs continuat d'incitació a l'odi" són contràries a: 

      a) Llei de Partits Polítics (art. 9.2.a. de la Llei Orgànica 6/2002)
      b) Llei Orgànica del Règim Electoral General (art. 148 de la Llei Orgànica 5/1985)
      c) Codi Penal (art. 510 de la Llei Orgànica 10/1995)

Per tot això, es demana tot recordant "el terrible atemptat terrorista patit ahir a la capital d'Europa contra interessos jueus on van morir 4 persones" que tot el procés electoral sigui declarat nul, s'il·legalitzin les candidatures assenyalades i siguin convocades de nou les Eleccions sense la presència d'aquestes candidatures". Text i Fotografia: Israel a Catalunya


        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT