ACTUALITAT
Carregant...
8 de maig 2014

Info Post

L'ag猫ncia iraniana Fars va reportar ahir una explosi贸 "massiva" a Qazvin, Iran. Els or铆gens poden haver estat nuclear, ja que aquest empla莽ament hostatja una instal·laci贸 secreta d'enriquiment d'urani per la programa nuclear irani脿.

08/05/2014 || L'Arutz Sheva israeli脿 ha especificat que la "immensa explosi贸" s'ha escoltat en tota la ciutat septentrional iraniana de Qazvin. Al voltant de 1,1 milions de persones viuen a la ciutat, que es troba a uns 100 quil貌metres al nord de Teheran. L'explosi贸 pot estar relacionada amb el desenvolupament nuclear de l'Iran, segons el diari Los Angeles Times. 

La font de l'explosi贸 continua sent indeterminada. Diverses explosions "misterioses" s'han reportat en els 煤ltims anys a la regi贸, cap dels quals ha pogut ser verificada. El 2010, Bloomberg va informar que l'Iran estava desenvolupant una instal·laci贸 nuclear secreta a Qazvin. 

A les imatges que il·lustren l'article veureu que es tracta d'una instal·laci贸 secreta subterr脿nia. Degut a l'explosi贸 s'ha fet un radi de seguretat de 2 km a la rodona que han quedat com a zona restringida. L'ag猫ncia maced貌nia de not铆cies ha afegit que "les autoritats esperen un alt nombre de v铆ctimes donat que l'incendi posterior a l'explosi贸 "va arrasar la zona". Informes locals no confirmats xifren el nombre de v铆ctimes mortals en 50. Text: R.Novoa/Ag猫ncies · Fotografia: NGA/DigitalGlobe/GlobalSecurity.Org/PublicEye/Strategic Policy Consulting

        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu 茅s
        completament gratu茂t. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripci贸 permetrà
        que aquest lloc continu茂 en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT