ACTUALITAT
Carregant...
8 de maig 2014

Info Post

L'agència iraniana Fars va reportar ahir una explosió "massiva" a Qazvin, Iran. Els orígens poden haver estat nuclear, ja que aquest emplaçament hostatja una instal·lació secreta d'enriquiment d'urani per la programa nuclear iranià.

08/05/2014 || L'Arutz Sheva israelià ha especificat que la "immensa explosió" s'ha escoltat en tota la ciutat septentrional iraniana de Qazvin. Al voltant de 1,1 milions de persones viuen a la ciutat, que es troba a uns 100 quilòmetres al nord de Teheran. L'explosió pot estar relacionada amb el desenvolupament nuclear de l'Iran, segons el diari Los Angeles Times. 

La font de l'explosió continua sent indeterminada. Diverses explosions "misterioses" s'han reportat en els últims anys a la regió, cap dels quals ha pogut ser verificada. El 2010, Bloomberg va informar que l'Iran estava desenvolupant una instal·lació nuclear secreta a Qazvin. 

A les imatges que il·lustren l'article veureu que es tracta d'una instal·lació secreta subterrània. Degut a l'explosió s'ha fet un radi de seguretat de 2 km a la rodona que han quedat com a zona restringida. L'agència macedònia de notícies ha afegit que "les autoritats esperen un alt nombre de víctimes donat que l'incendi posterior a l'explosió "va arrasar la zona". Informes locals no confirmats xifren el nombre de víctimes mortals en 50. Text: R.Novoa/Agències · Fotografia: NGA/DigitalGlobe/GlobalSecurity.Org/PublicEye/Strategic Policy Consulting

        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT