ACTUALITAT
Carregant...
11 d’abr. 2014

Info Post

Arkia, la segona aerolínia més important d'Israel, va anunciar ahir la posada en marxa de vols directes entre Tel Aviv i l'aeroport de Lleida-Alguaire.

11/04/2014 || La nova connexió s'iniciarà el 27 de juny d'enguany i oferirà 20 vols durant l'estiu (10 d'anada i 10 de tornada) i 20 més durant la propera temporada d'hivern. Arkia operarà mitjançant avions Embraer 190, amb capacitat per a 110 persones. La voluntat de la companyia es fonamenta en buscar noves destinacions de vacances per al mercat israelià, segons la directora de l'àrea de negocis, Orly Peleg, que també ha destacat la ''gran cooperació de la Generalitat i la Diputació de Lleida''.

La directora de l'àrea de negocis de la companyia Arkia també s'ha mostrat convençuda que el nou vol ''és el principi d'una llarga col·laboració''. Aquesta és la segona aerolínia d'Israel, amb una flota de nou avions que serveixen 50 destinacions a 28 països europeus i a antigues repúbliques soviètiques. 

La companyia també ofereix serveis turístics tant directament com mitjançant empreses subsidiàries, possibilitant la contractació de paquets de vacances d'esquí, tours, i estades en hotels, especialment en grans ciutats europees i en destinacions mediterrànies. A banda dels nous vols xàrter entre Tel Aviv i Lleida-Alguaire, l'aerolínia ja operava vols regulars entre Israel i Barcelona des de l'any 2008. En conjunt, Arkia mou aproximadament un milió de passatgers anuals.

Ja fa mesos que des de la Diputació de Lleida es treballava per mirar de tancar un acord amb algun touroperador israelià per portar turistes d'aquest país a Lleida via l'aeroport d'Alguaire. Aquest turisme ha pres molta força en els darrers anys al Pirineu, en visites sobretot al Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. A finals de 2013, la Diputació va presentar un nou al·licient amb la ruta 'Perseguits i Salvats', que recorre els camins pels quals van passar els jueus per travessar pel Pirineu en la seva fugida de l'Holocaust nazi durant la Segona Guerra Mundial.

Actualment l'aeroport de Lleida-Alguaire té vols regulars que enllacen amb diferents ciutats del Regne Unit mitjançant el touroperador Thomas Cook que porta esquiadors britànics a esquiar a les pistes d'Andorra. També hi ha un vol regular setmanal amb Palma que opera Airnostrum, i a l'estiu s'hi afegeixen vols setmanals a Menorca i Eivissa. Text: R.Novoa/ACN · Fotografia: Arkia-Airlines.es

        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT