ACTUALITAT
Carregant...
15 d’abr. 2014

Info Post

Israel a Catalunya ha parlat avui amb Buddhax i Cpt|Sparr dos dels responsables de l'equip de hackers israelians que han exposat les dades dels ciberterroristes d'Anonymous que van atacar la setmana passada Israel sense èxit

15/04/2014 || "Hola, la propera vegada no participeu en l'ofensiva contra Israel. Sabem qui sou, sabem on esteu. Llarga vida a Israel!". Aquest és el missatge que el grup de hackers israelians Israeli Elite Force ha enviat a l'ordinador personal d'un "hacker" indonesi que va col·laborar en l'últim atac ciberterrorista internacional contra Israel i del qual us en vam parlar la setmana passada.

Molts activistes propalestins vinculats amb el moviment Anonymous i el BDS han deixat de ser anònims essent fotografiats a casa. Aquesta és una de les respostes israelianes a l'atac liderat per Anonymous que la setmana passada va intentar danyar nombroses webs d'Israel sense èxit.

Després de localitzar un per un els ciberatacants, Israeli Elite Force va penetrar i es va fer amb el control dels ordinadors d'almenys 16 ciberterroristes que van formar part de l'ofensiva #OpIsrael. D'aquesta manera, s'han revelat les seves identitats incloent els seus rostres filmats des de les seves pròpies webcams. Cara, nom d'usuari, contrasenyes que s'utilitzen en diferents comptes o el país d'origen són les principals dades exposades a la Xarxa i que podeu descarregar-vos a continuació:


La majoria dels "hackers" van ser caçats mentre intentaven tombar llocs israelians, molts d'ells procedents de països com Malàisia i Indonèsia encara que també d'Algèria, Portugal, Itàlia, Gran Bretanya, Suïssa o Finlàndia.

Després d'anunciar "el fracàs estrepitós de #OpIsrael", Israeli Elite Force va publicar la seva venjança a les xarxes socials: "Amics, hem decidit donar-vos una informació encara més interessant. Us agradaria veure les cares darrere dels Anongh0st? Aquí teniu totes les seves dades incloent fotos i contrasenyes de 16 membres del grup".

En un missatge instal·lat a la pantalla de l'enemic, Buddhax explica: "Jo no sóc un gran hacker però sí sóc prou bo com per exposar-los". Però fer el que va fer Buddhax no és tan senzill, segons diversos experts completar amb èxit el contraatac en aquest duel cibernètic requereix diversos passos: 1) En primer lloc, preparar l'ham perquè caigui l'atacant, 2) Un cop atret, instal·lar un virus troià a l'ordinador, i 3) Començar a "robar" les seves dades i enviar-li missatges. 

En ser un dels països que més intents de ciberatacs pateix diàriament, el Govern israelià ha potenciat el front cibernètic amb un important augment dels seus recursos humans i econòmics. Prova d'això és Cybertech 2014 que va aplegar a Beer Sheva el bo i millor de la ciberseguretat el passat mes de gener. Text: S.Emergui/El Mundo/R.Novoa · Fotografies: Israel Elite Force / Israel Defense

        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT