ACTUALITAT
Carregant...
20 de mar莽 2014

Info Post

El President de la Diputaci贸 de Lleida ha participat a Pont de Suert en una jornada sobre Turisme hebreu i cultura jueva

20/03/2014 || El president de la Diputaci贸 de Lleida, Joan Re帽茅, ha recomanat aquest dimecres a 70 empresaris del sector tur铆stic del Pirineu que adaptin la seva oferta al creixent inter猫s del turisme jueu per la prov铆ncia en un moment en qu猫 la instituci贸 provincial treballa amb operadors israelians interessats en incrementar la seva oferta a les terres lleidatanes.

Re帽茅 ha participat a Pont de Suert en la jornada 'Turisme hebreu i cultura jueva' organitzada per la instituci贸 per informar els empresaris de l'Alt Urgell, l'Alta Ribagor莽a, el Pallars Juss脿, el Pallars Sobir脿, la Cerdanya i la Val d'Aran de les actuacions que poden propiciar que la comunitat jueva sigui molt m茅s receptiva a l'oferta del Pirineu, entre elles tenir en compte la dieta caixer (kosher), molt practicada pel judaisme.

"Que tinguem la capacitat de no errar a l'hora de fer l'oferta clara per prescriure m茅s i millor", ha dit el president de la Diputaci贸 de Lleida.

En el seu discurs, Joan Re帽茅 ha recordat el treball que la instituci贸 porta a terme amb touroperadors israelians arran de l'acceptaci贸 suscitada pel projecte de senyalitzaci贸 de rutes d'evasi贸 de l'Holocaust pel Pirineu de Lleida, un projecte batejat com a 'Perseguits i salvats '.

A la jornada hi ha participat l'amic i president de l'Associaci贸 de Relacions Culturals Catalunya-Israel, Andreu Lascorz, i la secret脿ria general de la Red de Juder铆as de Espa帽a, Assumpci贸 Hosta.

Aquesta trobada forma part dels actes organitzats per la Diputaci贸 en la setmana que la instituci贸 dedica a Israel amb activitats culturals, econ貌miques i tur铆stiques en diversos punts de la prov铆ncia. Text: R.Novoa/Europa Press · Fotografia: Europa Press

        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu 茅s
        completament gratu茂t. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripci贸 permetrà
        que aquest lloc continu茂 en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT