ACTUALITAT
Carregant...
20 de març 2014

Info Post

El President de la Diputació de Lleida ha participat a Pont de Suert en una jornada sobre Turisme hebreu i cultura jueva

20/03/2014 || El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha recomanat aquest dimecres a 70 empresaris del sector turístic del Pirineu que adaptin la seva oferta al creixent interès del turisme jueu per la província en un moment en què la institució provincial treballa amb operadors israelians interessats en incrementar la seva oferta a les terres lleidatanes.

Reñé ha participat a Pont de Suert en la jornada 'Turisme hebreu i cultura jueva' organitzada per la institució per informar els empresaris de l'Alt Urgell, l'Alta Ribagorça, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà, la Cerdanya i la Val d'Aran de les actuacions que poden propiciar que la comunitat jueva sigui molt més receptiva a l'oferta del Pirineu, entre elles tenir en compte la dieta caixer (kosher), molt practicada pel judaisme.

"Que tinguem la capacitat de no errar a l'hora de fer l'oferta clara per prescriure més i millor", ha dit el president de la Diputació de Lleida.

En el seu discurs, Joan Reñé ha recordat el treball que la institució porta a terme amb touroperadors israelians arran de l'acceptació suscitada pel projecte de senyalització de rutes d'evasió de l'Holocaust pel Pirineu de Lleida, un projecte batejat com a 'Perseguits i salvats '.

A la jornada hi ha participat l'amic i president de l'Associació de Relacions Culturals Catalunya-Israel, Andreu Lascorz, i la secretària general de la Red de Juderías de España, Assumpció Hosta.

Aquesta trobada forma part dels actes organitzats per la Diputació en la setmana que la institució dedica a Israel amb activitats culturals, econòmiques i turístiques en diversos punts de la província. Text: R.Novoa/Europa Press · Fotografia: Europa Press

        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT