ACTUALITAT
Carregant...
12 de març 2014

Info Post

Els atacs terroristes de la Gihad Islàmica d'avui, amb el llançament de 92 míssils i morters contra Israel han estat ordenats pel comandant iranià de les Brigades Al Qods, el general Qassem Soleimani

12/03/2014 || El grup terrorista palestí pro-iranià Gihad Islàmica ha dut a terme el major atac terrorista contra l'Estat d'Israel provinent de Gaza des de fa 2 anys, amb un bombardeig múltiple de míssils, coets i foc de morter contra Israel tot just dos dies després de la presentació per part d'Israel a Eilat de la càrrega il·lícita d'armes iranianes amb destinació als terroristes de la Gihad Islàmica a bord del Klos C, que comandos israelians van capturar al Mar Roig la setmana passada. 

La Gihad Islàmica ha aprofitat el dia plujós i ennuvolat a la regió per alliberar una pesada pluja de míssils Qassam i Grad de fabricació iraniana contra ciutats i pobles israelians. Fins el moment de redactar la crònica un total de 92 projectils havien estat disparats contra les ciutats de Sderot i Netivot i les regions de Shear Hanegev, Eshkol i Bnei Shimon. El sistema interceptor de míssils Cúpula de Ferro es van activar contra el bombardeig tot i que només va poder abatre 3 míssils. Només ha resultat ferida una civil israeliana atès que les senyals d'alerta vermella han arribat a centenars de milers de ciutadans israelians que encara alguns romanen als seus refugis.

Les fonts d'intel·ligència militar d'Israel a Catalunya han assegurat que la Gihad Islàmica palestina opera sota el comandament directe del comandant iranià de les Brigades Al Qods, el General Qassem Soleimani (a la foto), que va estar nomenat el mes passat per Teheran per "gestionar" els proxies que el règim dels aiatol·làs té al Pròxim Orient, incloent la Gihad Islàmica i Hesbol·là. El modus operandi de Soleimani, segons ens diuen aquestes fonts, és conegut per no deixar mai que un atac israelià contra l'Iran o qualsevol dels seus aliats quedi sense resposta. 

L'atac massiu de coets des de la franja de Gaza es veu per Iran com un retorn de la inversió feta en els míssils que va interceptar Israel la setmana passada al Mar Roig. D'aquesta manera Iran pot seguir desestabilitzant el Pròxim Orient amb els seus proxies terroristes (a la guerra de Síria amb Hesbol·là, i amb Gaza contra Israel) ara que els Estats Units i la comunitat internacional els han relaxat les sancions pel seu programa nuclear. Text: R.Novoa/Debkafile · Fotografia: PressTV

Darrera actualització: 12/03/2014 20:11 GMT+1

        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT