ACTUALITAT
Carregant...
4 de març 2014

Info Post

"Venga tirad a la puta cámara de gas, hijos de puta, Heil Hitler" 

04/03/2014 || Israel a Catalunya ha fet arribar avui a la Comissaria General d'Investigació Criminal dels Mossos d'Esquadra una denúncia contra l'usuari de twitter @14sergio88 perquè sol·liciti al Jutge de Guàrdia l'esbrinament de la IP i la identitat de l'usuari Sergio Andrés que mitjançant missatges adreçats pública i directament al nostre usuari a twitter @IsraelCatalunya ens comunica en termes amenaçadors i fent apologia del genocidi “VENGA, TIRAD A LA PUTA CAMARA DE GAS,HIJOS DE PUTA.HEIL HITLER” i “@IsraelCatalunya ME CAGO EN VUESTROS MUERTOS MIL VECES, VOSOTROS CATALUFOS? JAJAJA HEIL HITLER HIJOS DE PUTA”.

Israel a Catalunya considera que aquests fets són constitutius de dos delictes d'amenaces (artss. 169.1, 169.2 i 170.1 del Codi Penal) i dos delictes d'apologia del genocidi (art. 607.2 del Codi Penal), tots quatre delictes comesos per Sergio Andrés en concepte d'autor i en concurrència.

Esperem la seva prompta detenció i posada a disposició judicial per poder personar-nos a la causa i sol·licitar la pena màxima de presó prevista per Llei. 


        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT