Us convidem a celebrar Roix Haixanà, l'any nou jueu, amb el Menú que us proposem de primer plat, segon plat i postres que us oferim entre ahir i demà.
SEGON PLAT: XAI AMB GÍRGOLES I ALBERCOC
Ingredients:
1 ½ quilo de xai
2 cebes picades
3 grans d'all, sencers o picats
450 gr de gírgoles tallades
2/3 de tassa d'albercocs en conserva
1 tassa de vi vermell sec
½ tassa d'aigua
¼ culleradeta de pebre
2 fulles de llorer
Preparació:
Pre-escalfeu el forn a 350 graus.
Col·loqueu els vegetals, els albercocs en conserva, el líquid i els condiments en un bol mitjà.
Barregeu fins que estigui combinat.
Col·loqueu la carn en un motlle per rostir i aboqueu la barreja d'albercoc sobre ella.
Fornegeu cobert de 2 a 2 ½ hores.
Reviseu la carn mentre es cou.
Quan estigui a punt, traieu la carn del forn i deixeu refredar.
Refrigereu durant unes quantes hores o durant la nit.
Pre-escalfeu el forn a 300 graus. Torneu a col·locar la carn a la salsa i escalfeu de nou durant 30 minuts. Serviu calent.