ACTUALITAT
Carregant...
26 d’ag. 2013

Info Post
Us convidem a celebrar Roix Haixanà, l'any nou jueu, amb el Menú que us proposem de primer plat, segon plat i postres que us oferirem avui, demà i passat.

PRIMER PLAT: LLOBARRO AL GINGEBRE


Ingredients:

1 llobarro sencer
1 culleradeta de sal
2 cullerades d'oli

Per a la salsa:
1 cullerada de xerès
2 cullerades de salsa de soja
½ culleradeta de sucre
½ culleradeta de sal
1 culleradeta d'oli de cacauet
2 talls d'arrel de gingebre fresc, esmicolat
2 escalunyes picades

Preparació:

Deixeu el peix sencer.
Netegeu la cavitat, traient tot el que hagi dins.
Esbandiu amb aigua freda i assequeu bé.
Feu uns quants talls diagonals superficials a la part superior, no profunds
Fregueu el llobarro lleugerament amb sal i oli, i després poseu en un plat estès.
Per a la salsa, combineu els ingredients de la salsa en un bol petit i esteneu la mescla sobre el llobarro.
Col·loqueu en l'olla de vapor, i deixeu a foc lent fins que estigui llest, aproximadament de 30 a 35 minuts, o una mica més en el cas d'un peix molt gran.

        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT