Us convidem a celebrar Roix Haixanà, l'any nou jueu, amb el Menú que us proposem de primer plat, segon plat i postres que us oferirem avui, demà i passat.
PRIMER PLAT: LLOBARRO AL GINGEBRE
Ingredients:
1 llobarro sencer
1 culleradeta de sal
2 cullerades d'oli
Per a la salsa:
1 cullerada de xerès
2 cullerades de salsa de soja
½ culleradeta de sucre
½ culleradeta de sal
1 culleradeta d'oli de cacauet
2 talls d'arrel de gingebre fresc, esmicolat
2 escalunyes picades
Preparació:
Deixeu el peix sencer.
Netegeu la cavitat, traient tot el que hagi dins.
Esbandiu amb aigua freda i assequeu bé.
Feu uns quants talls diagonals superficials a la part superior, no profunds
Fregueu el llobarro lleugerament amb sal i oli, i després poseu en un plat estès.
Per a la salsa, combineu els ingredients de la salsa en un bol petit i esteneu la mescla sobre el llobarro.
Col·loqueu en l'olla de vapor, i deixeu a foc lent fins que estigui llest, aproximadament de 30 a 35 minuts, o una mica més en el cas d'un peix molt gran.