ESPAI CUINA: Anxoves de Cotlliure
Info Post
Ingredients
300 gr d'anxoves salades
2 fulles de llorer
1 llimona pelada i tallada a rodanxes fines
oli d'oliva
3 branques de farigola
3 bitxos
1 cullerada sopera de pebre negre en gra
vinagre de vi
Preparació
Dessaleu les anxoves sota un raig d'aigua freda, buideu-les tot traient una part de l'espina central, sense separar els filets de la cua.
Disposeu les anxoves en un recipient de vidre rectangular i proveït de tapadora.
Entre les anxoves, intercaleu la farigola, el llorer i les rodanxes de llimona, els bitxos i el pebre.
Cobriu amb oli d'oliva i mig got de vinagre.
Introduïu a la nevera.
Espereu 15 dies abans de consumir.
Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies! |
;