ACTUALITAT
Carregant...
11 d’ag. 2013

Info Post


Ingredients

300 gr d'anxoves salades
2 fulles de llorer
1 llimona pelada i tallada a rodanxes fines
oli d'oliva
3 branques de farigola
3 bitxos
1 cullerada sopera de pebre negre en gra
vinagre de vi

Preparació

Dessaleu les anxoves sota un raig d'aigua freda, buideu-les tot traient una part de l'espina central, sense separar els filets de la cua.
Disposeu les anxoves en un recipient de vidre rectangular i proveït de tapadora.
Entre les anxoves, intercaleu la farigola, el llorer i les rodanxes de llimona, els bitxos i el pebre.
Cobriu amb oli d'oliva i mig got de vinagre.
Introduïu a la nevera.
Espereu 15 dies abans de consumir.

        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT