ACTUALITAT
Carregant...
27 de jul. 2013

Info Post

Ja està a Israel en Lior Haiat, qui ha estat els darrers 4 anys, portaveu i cap de premsa de l'Ambaixada d'Israel a Espanya i Andorra. Arribà amb Plom Fos i marxa amb Pilar Defensiu com acostuma a dir ell. Ha estat un plaer poder conèixer un diplomàtic tan jove i amb les idees tan clares com ell. Encara recordo la primera trobada que vam tenir fa 4 anys en un petit hotel de Barcelona. S'exhibien pistoles en manifestacions multitudinàries de suport a Hamàs a Barcelona. Ara amb prou feines es reuneixen 20 persones per celebrar la malanomenada Nakba al mig del Passeig de Gràcia. Pel camí s'hi ha quedat Público, un diari d'una clara tendència antisemita que va haver de tancar la barraca. 

La seva feina al capdavant de la maquinària comunicativa d'Israel ha estat veritablement productiva. Moltíssims amics d'Israel han perdut la por a professar la seva admiració, respecte i suport al poble d'Israel, un poble maltractat i colpejat com cap altre en la Història de la Humanitat. 

De tracte afable, sempre ha estat amatent a qualsevol necessitat que ha sorgit des de Catalunya. Mai ens ha deixat tirats. Trobaré a faltar en Lior, sí, però també sé que he guanyat un altre amic de veritat a Israel.

Mazal tov Lior i que tinguis moltíssima sort en la teva nova etapa al Ministeri d'Afers Exteriors a Jerusalem. 

T'esperem aviat per Catalunya khaver, i, si pot ser, com a Ambaixador d'Israel a Catalunya !!!  

Rubèn Novoa i Arranz
Editor d' Israel a Catalunya

        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT