ACTUALITAT
Carregant...
6 de jul. 2013

Info Post

Ingredients

1 rotlle de pasta filó
150 gr d'avellanes
1 got de sucre
1 gotet d'aigua de tarongina
400 gr d'ametlles o 150 gr d'anou molta
30 gr de mantega

Preparació

Pre-escalfar el forn a 160º
Escalfar les avellanes al forn, pelar-les
Escaldar les ametlles i pelar-les
Trossejar les avellanes i les ametlles juntament
En una cassola barrejar la pica amb un got de sucre
Barrejar i afegir a poc a poc l'aigua de tarongina; haurà de quedar una pasta seca
Treballar la mantega fins a convertir-la en una crema
Utilitzar una mica de mantega per untar una safata pel forn quadrada
Extendre sobre la safata una fulla de pasta filó
Untar-la també amb mantega fosa
Extendre una altra fulla de filó i repetir l'operació
Extendre una capa de pasta d'ametlles i d'avellanes
Extendre una altra fulla de pasta de filó, untar-la i repetir l'operació
Acabar amb dues fulles de pasta de filó

La baklava haurà de tenir uns 3 cm de gruix, tallar-lo en rombes amb un ganivet punxegut, per després abocar mantega fosa a les incisions que separen els rombes. Finalment introduir al forn i coure durant 30 min.

Es pot complementar amb un xarop fet amb 3 gots de sucre en una paella cobert amb aigua i el suc d'una llimona, tot cuit per acabar abocant el xarop sobre la baklava quan estigui fred.

        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT