ACTUALITAT
Carregant...
21 de febr. 2013

Info Post


El president del FC Barcelona, Sandro Rosell, ha estat rebut avui amb tots els honors a Israel, on s’ha trobat amb el president del país, Simón Peres, i on han tancat un projecte esportiu per la pau a l’Orient Mitjà. Un dels actes d’aquest projecte serà un partit exhibició el 31 de juliol a Israel contra un equip format per jugadors israelians i palestins.

Durant la trobada, on Peres i Rosell s’han intercanviat les samarretes dels respectius equips, el president d’Israel ha assegurat que la visita del president del club blaugrana “és una celebració per als nostres fills i el nostre poble, és un missatge de pau per a nosaltres i els nostres veïns”. “A Israel el Barça té molts fans i els nostres fills tenen models a seguir en l'esport com Xavi, Messi i Iniesta”, ha continuat.

Peres també ha volgut ressaltar que “el lema ‘Més que un club’ i el barça lliuren un missatge d'unitat i d'amistat. Però és també una escola, un lloc educador que ensenya als nostres fills a jugar junts en societat malgrat les seves diferències”. “L'esport en general i el futbol en particular, són la unitat i la lluita contra el racisme”, ha sentenciat.


        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT