15 de des. 2016

Info Post

Israel a Catalunya es reserva accions legals contra Barcelona en Comú, partit que governa l'Ajuntament de Barcelona, per difondre mitjançant les seves xarxes socials notícies falses de trolls sobre l'Exèrcit d'Israel amb l'objectiu d'incitar a l'odi i difamar el poble jueu i d'Israel.
 
15/12/2016 || Israel a Catalunya condemna l'actitud clarament discriminatòria, difamatòria i d'incitació a l'odi del partit de govern a l'Ajuntament de Barcelona, Barcelona en Comú, i que lidera l'actual alcaldessa Ada Colau, que, amb data d'avui, 15 de desembre de 2016, mitjançant el compte de Twitter de la seva agrupació de districte a Ciutat Vella, ha difòs una notícia falsa d'un troll on s'acusa l'Exèrcit d'Israel de "matons sionistes" i de pegar "nens palestins".

Des d'Israel a Catalunya hem sol·licitat al susdit partit polític que es retirés el missatge discriminatori contra Israel de Boicot, Sancions i Desinversions:Cal dir que en menys de 5 minuts ha estat eliminat però en cap cas s'ha donat cap explicació al respecte ni s'ha formulat cap disculpa pública com hem requerit davant la gravetat dels fets. Cal recordar que el vídeo en cap cas correspon a cap actuació de les Forces de Defensa d'Israel. El vídeo original el podeu veure a continuació i correspon a Guatemala:
La incitació a l'odi contra el poble jueu i Israel queda a bastament manifesta en veient els comentaris i repercussió que ha tingut el vídeo a Twitter. Constatem la incitació a l'odi, inqüestionable, amb una tria dels comentaris generats arran d'aquest vídeo. Tots i cadascun d'ells perseguibles penalment, cosa que des d'Israel a Catalunya ja ens hem posat a treballar amb el nostre gabinet jurídic:


Finalment, des d'Israel a Catalunya també estem en disposició de confirmar que aquest vídeo concret que ha difòs Barcelona en Comú ja fa temps que s'utilitza per part de les xarxes gihadistes de propaganda a la xarxa com és sabut per part dels experts en la lluita antiterrorista. Per posar-vos un exemple concret, aquest gihadista ha obtingut més de 17.000 comparticions mitjançant Facebook d'aquest vídeo:


Així doncs, sota el leit motiv de Boicot, Desinversions i Sancions contra Israel vindicat amb notícies falses com aquesta per part del partit d'Ada Colau s'acaba actuant com a difusor de l'odi encaixant perfectament en el modus operandi de les xarxes d'adoctrinament online de les quals se serveixen organitzacions terroristes com ara el DAESH o Al-Qaida.

D'aquí que la indignació hagi arribat fins a Israel com ha denunciat per exemple David Yabo:

Qui també ha expressat en termes rotunds el seu malestar és Toni Florido, president de l'Associació Catalana d'Amics d'Israel (ACAI), que ha fet una tirallonga de tuits al respecte que us reproduïm a continuació:ACTUALITZACIÓ: 16/12/2016

Barcelona En Comú rectifica arran de la nostra denúncia pública i demana disculpes per l'"error":

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...