19 de nov. 2014


L’atac en una sinagoga de Jerusalem no ha desviat l'atenció sobre el Congrés dels Diputats de fer aquest dimarts una votació per la qual Espanya se suma als països que reconeixeran l’Estat de Palestina

19/11/2014 || El Congrés ha votat a favor d’aquest reconeixement i es converteix en el setè país de la Unió Europea que ho fa. L’objectiu és pressionar Israel perquè negociï la pau d’igual a igual amb Palestina però legitima el govern corrupte de Mahmud Abbas i les accions terroristes de Hamàs i la Gihad Islàmica.

“És urgent que el poble palestí tingui un estat propi? És molt necessari”, ha plantejat Pilar Rahola. I ha continuat: “Té lògica que ara fem un acte de populisme? Reconeixem un Estat que servirà per aconseguir la pau o per a la guerra? Fer-ho ara, que està en mans de Hamas?” Rahola ha explicat que “totes les dades que tenim fins ara, desgraciadament per a palestins i per a israelians, és que volen anar a la guerra”.

A més, ha llançat aquesta pregunta: “El concert de nacions ha d’admetre l’estat palestí? Sí. Però no hauria de forçar que Hamas accepti el reconeixement de l’estat d’Israel?” Rahola ha estat contundent: “Tot el que fa Palestina és per a la destrucció d’Israel.” I ha definit amb aquestes paraules el que pretén el govern espanyol: “Ho fan perquè queden bé, perquè en aquests temes hi ha un populisme progre.”

Rahola ha fet aquesta reflexió: “Vivim en el festival de la pancarta. Entre pancarta i idees, ens quedem amb la pancarta”. Font: 8aldia


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...