14 d’oct. 2014


Tot i comptar amb diverses botigues a l'Estat d'Israel, l'empresa del Grupo Cortefiel amaga a les seves bosses de paper la seva presència "per qüestions de seguretat"

14/10/2014 || Segons ha pogut saber Israel a Catalunya, la marca de roba Springfield amaga a les seves bosses de paper la seva presència a Israel "per qüestions de seguretat". Fa unes setmanes, un dels seus clients, M. Heymann va adreçar una carta al Departament d'Atenció al Client en els següents termes:

Bona tarda,

Fa uns dies vaig comprar dos pantalons texans en una botiga Springfield a Barcelona. A la bossa que em va ser lliurada, apareix, en un disseny peculiar, la llista de països on Springfield ven o hi té botigues (així ho entenc jo). Em va sorprendre no trobar Israel en aquesta llista (i si a Bielorússia, Aràbia Saudita, i altres "democràcies"). Buscant per la web, veig que, efectivament, Springfield fa negoci a Israel, ja que disposa de diverses botigues.

M'agradaria saber la raó per la qual Springfield no anuncia a les seves bosses el fet de fer negocis a Israel, tot i tenir diverses botigues en aquest país. Hi ha altres països en els quals Springfield tingui botigues i no aparegui a les seves bosses? Passa només amb Israel? Què porta al Grup Cortefiel a eliminar la paraula "Israel" de les seves bosses d'Springfield?

Moltes gràcies per la seva resposta.

La resposta rebuda avui mateix per part d'Springfield i a la qual ha tingut accés Israel a Catalunya és la següent:

T'informem en relació a la teva consulta amb identificador 1533030, en la qual ens consultaves el motiu pel qual no consta Israel en les nostres bosses, que l'hem transmès al departament corresponent i que des d'allà ens indiquen que per mesures de seguretat s'aconsella no incloure Israel en el llistat de països en bosses destinades a d'altres mercats. 

Així doncs, el Grupo Cortefiel no té cap problema en incloure a les seves bosses dictadures com l'Aràbia Saudita i Qatar, país aquest darrer involucrat en el finançament global de la Gihad però nega a Israel, única democràcia al Pròxim Orient, el dret de sortir al seu llistat al·ludint falses mesures de seguretat. Text: R.Novoa/M.Heymann · Fotografies: jhprn.com/SPF

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...