4 de març 2014


"Venga tirad a la puta cámara de gas, hijos de puta, Heil Hitler" 

04/03/2014 || Israel a Catalunya ha fet arribar avui a la Comissaria General d'Investigació Criminal dels Mossos d'Esquadra una denúncia contra l'usuari de twitter @14sergio88 perquè sol·liciti al Jutge de Guàrdia l'esbrinament de la IP i la identitat de l'usuari Sergio Andrés que mitjançant missatges adreçats pública i directament al nostre usuari a twitter @IsraelCatalunya ens comunica en termes amenaçadors i fent apologia del genocidi “VENGA, TIRAD A LA PUTA CAMARA DE GAS,HIJOS DE PUTA.HEIL HITLER” i “@IsraelCatalunya ME CAGO EN VUESTROS MUERTOS MIL VECES, VOSOTROS CATALUFOS? JAJAJA HEIL HITLER HIJOS DE PUTA”.

Israel a Catalunya considera que aquests fets són constitutius de dos delictes d'amenaces (artss. 169.1, 169.2 i 170.1 del Codi Penal) i dos delictes d'apologia del genocidi (art. 607.2 del Codi Penal), tots quatre delictes comesos per Sergio Andrés en concepte d'autor i en concurrència.

Esperem la seva prompta detenció i posada a disposició judicial per poder personar-nos a la causa i sol·licitar la pena màxima de presó prevista per Llei. 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...