27 d’ag. 2013

Us convidem a celebrar Roix Haixanà, l'any nou jueu, amb el Menú que us proposem de primer plat, segon plat i postres que us oferim entre ahir i demà.


SEGON PLAT: XAI AMB GÍRGOLES I ALBERCOC

Ingredients:

1 ½ quilo de xai
2 cebes picades 
3 grans d'all, sencers o picats 
450 gr de gírgoles tallades 
2/3 de tassa d'albercocs en conserva 
1 tassa de vi vermell sec 
½ tassa d'aigua 
¼ culleradeta de pebre 
2 fulles de llorer

Preparació:

Pre-escalfeu el forn a 350 graus.
Col·loqueu els vegetals, els albercocs en conserva, el líquid i els condiments en un bol mitjà. 
Barregeu fins que estigui combinat.
Col·loqueu la carn en un motlle per rostir i aboqueu la barreja d'albercoc sobre ella. 
Fornegeu cobert de 2 a 2 ½ hores.
Reviseu la carn mentre es cou.
Quan estigui a punt, traieu la carn del forn i deixeu refredar. 
Refrigereu durant unes quantes hores o durant la nit.
Pre-escalfeu el forn a 300 graus. Torneu a col·locar la carn a la salsa i escalfeu de nou durant 30 minuts. Serviu calent.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...