ACTUALITAT
Carregant...
7 d’ag. 2013

Info Post

Prop de 200 blogs participaran d'una cadena virtual per la independència

Enllaçar els blogs de la catosfera com a mirall de la Via Catalana que se celebrarà el proper Onze de Setembre. Aquest és l'objectiu del Blog-via cap a la independència, que proposa una cadena virtual en paral·lel a la cadena humana organitzada per l'ANC que reclamarà la independència amb un recorregut entre la Jonquera i Alcanar.

Segons Àngels 'Sargantana', una de les impulsores del projecte, la idea va sorgir amb altres bloggers amb la intenció de "fer el mateix que a la cadena humana real", és a dir, omplir internet de "continguts de caire independentista que estiguin enllaçats". El projecte compta ja amb prop de 200 blogs inscrits i segons els seus promotors, la intenció és que amb aquesta iniciativa que "porta la idea de la cadena al món dels blogs" es pugui multiplicar l'efecte de les accions previstes durant la Diada Nacional.

La cadena virtual s'iniciarà el dilluns 9 de setembre amb la publicació dels primers posts, enllaçats els uns amb els altres amb la intenció "que els lectors puguin anar saltant seguint el recorregut d'una cadena" i acceptarà nous blogs enllaçats fins el 15 de setembre. Al mateix blog hi ha tota la informació necessària per adherir-se a aquesta iniciativa.

        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT