18 de jul. 2013


El proper 24 de juliol a les 9 del vespre al Centre d'Arts Escèniques d'Osona L'Atlàntida de Vic

Del 22 al 29 de juliol de 2013 tindrà lloc la Segona Setmana Internacional Cantant a Vic, un festival vinculat a la Federació Europea Europa Cantat i organitzat per la Fundació Atlàntida amb la col·laboració del Centre Coral de la Mediterrània, amb seu a Barcelona. Aquest Festival, no competitiu, es duu a terme cada any a diferents ciutats d’Europa. És un festival coral obert a cors mixtos, cantaires individuals i directors de cors que, amb el personal i els voluntaris, sumaran 200 persones.

Les Setmanes Cantant d’arreu del món pretenen unificar cultures i països a partir del Cant Coral. Els participants treballaran durant tota la setmana, repartits en quatre tallers musicals, amb obres de diferents estils. Cada taller serà dirigit per un director de renom internacional.

Després de l'edició del juliol de 2010, el festival es vol consolidar com una de les Setmanes Cantant de referència pel seu nivell artístic. La Setmana Internacional Cantant de Vic ofereix la possibilitat de treballar amb directors, músics i compositors reconeguts arreu del món  i amb una trajectòria professional d'alt nivell.

Vic, amb una llarga tradició coral a la ciutat amb entitats d'entre 30 i 100 anys d’història (cors infantils, cors mixtos i cors d’homes) i una escola de música d’on han sortit músics i compositors reconeguts per la seva tasca divulgativa de la cultura catalana, us dóna la benvinguda a aquest nou festival i espera que gaudiu de la ciutat, de la seva cultura i de la seva gent en l’entorn de l’Atlàntida, un complex cultural de rellevància que us acollirà al llarg de tota la setmana.

El dimecres 24 està previst que dos cors convidats ens presentin una mostra del seu repertori, una combinació d’autors de tots els temps i d’arréu del món amb veus mediterrànies de Catalunya i Israel. El preu per a aquesta funció és de 5 € i el corus convidat d'Israel és ACCORD de Giv'atayim.

Més informació: Veure programa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...