ACTUALITAT
Carregant...
19 de maig 2017

Info Post




LA TEVA CONTRIBUCIÓ ÉS BENVINGUDA



Arrenca la 20a. edició del festival DOCSBarcelona que enguany compta amb dos documentals israelians en competició i que opten al palmarès: The Wonderful Kingdom of Papa Alaev (2016) i Born in Deir Yassin (2017)

19/05/2017 || Us presentem els dos documentals israelians que opten a palmarès a la vintena edició del DOCSBarcelona que se celebra enguany fins el 28 de maig a la Ciutat Comtal.

Per celebrar tan sentida efemèride (dues dècades d’història!) el DOCSBarcelona ha doblat la durada del festival tot incrementant el nombre de projeccions i ampliant-ne el palmarès.

Així doncs permeteu-nos recomanar-vos l'atançar-vos a l'Aribau Club per poder gaudir de les següents produccions israelianes:

The Wonderful Kingdom of Papa Alaev (Israel/França, 2016)




Papa Alaev és el patriarca d’una família de músics virtuosos de Tadjikistan. Carismàtic i divertit, ha liderat amb mà de ferro el grup musical The Alaev Family. Amb la caiguda de la Unió Soviètica, Papa Alaev va prendre la decisió unilateral de marxar del seu país natal i tota la família se’n va anar a viure a Israel.

Fills i néts han conviscut sota un mateix sostre a Tel Aviv i el patriarca segueix exigint obediència als seus mandats, des del menjar que es posa a taula fins a l’instrument que hauran de tocar. Als 81 anys, veu com els joves de la família es rebel·len contra la seva rigidesa. Un drama shakespearià amb una banda sonora vibrant.

Dirigida per Tal Barda i Noam Pinchas



DIVENDRES: 19 de maig de 2017 a les 22:00 h.
DIMECRES: 24 de maig de 2017 a les 20:00 h.
DISSABTE: 27 de maig de 2017 a les 16:15




Born in Deir Yassin (Israel/França, 2017)


La història traumàtica de Deir Yassin, la ciutat àrab que va ser conquerida en una massacre militar el 1948 i que va desencadenar la guerra entre israelians i palestins. Des del 1951, Deir Yassin es va convertir en un hospital psiquiàtric en propietat del govern d’Israel. Avui en dia no es pot accedir a la zona i les fotografies que es conserven de l’atac estan classificades en els arxius de l’exèrcit israelià.

La directora israeliana Neta Shoshani busca respostes, amb una valentia inusual, per entendre un fosc tabú de la història del seu país. Els testimonis dels executors de la massacre, recordant els traumes de fa més de seixanta anys, ens deixen estupefactes.

Dirigida per Neta Shoshani


DIUMENGE: 21 de maig de 2017 a les 18:30 h. 

DIMECRES: 24 de maig de 2017 a les
21:45 h.



Amb la col·laboració de:


        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT