ACTUALITAT
Carregant...
2 de gen. 2017

Info PostIsrael a Catalunya vol posar de manifest les següents consideracions en relació a la Resolució 2334 del Consell de Seguretat de les Nacions Unides:
  • Manifestem el nostre més ferm rebuig a una Resolució que de cap manera contribueix a promoure la solució dels dos estats.

  • Manifestem la nostra defensa d'una solució definitiva al conflicte àrab-israelià mitjançant les negociacions directes entre les dues parts.

  • Manifestem que l'intent palestí d'imposar les seves condicions en el procés de pau mitjançant aquesta Resolució són un destorb a les més que necessàries negociacions directes amb Israel. Tanmateix, els palestins prefereixen aquesta via perquè no exigeix ​​res d'ells, i els permet evitar adoptar les decisions difícils necessàries per a la creació del seu Estat. Per contra, les negociacions amb Israel requereixen concessions com el reconeixement d'Israel com a Estat-nació del poble jueu, la fi definitiva del conflicte, i satisfer les preocupacions de seguretat d'Israel a la regió, etc...

  • Manifestem finalment, la nostra més enèrgica condemna al vot favorable expressat per Espanya a aquesta resolució coincidint amb el 30è aniversari de l'establiment de relacions diplomàtiques entre Israel i Espanya i compartim les mesures adoptades al respecte pel govern encapçalat per Benjamin Netanyahu. 

Barcelona, 2 de gener de 2017

* Sobre el fracàs de les converses de pau liderades per John Kerry en vam parlar a bastament en el seu moment en aquesta sèrie d'articles.

        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...