20 de nov. 2013


Israel a Catalunya s'ha adreçat avui al President del Consell de l'Audiovisual de Catalunya, Roger Loppacher, per sol·licitar el cessament immediat del sotscap d'Internacional de Televisió de Catalunya, Joan Roura

20/11/2013 || Israel a Catalunya ha formulat avui una nova queixa al President del Consell de l'Audiovisual de Catalunya per sol·licitar el cessament immediat del sotscap d'Internacional de Televisió de Catalunya, Joan Roura, per unes informacions falses emeses ahir al Telenotícies Migdia on responsabilitzava a l'Estat d'Israel de l'atemptat amb cotxe bomba a l'Ambaixada de l'Iran al Líban, una operació de falsa bandera duta a terme per elements vinculats a Hesbol·là i al règim dels aiatol·làs.

La queixa és motivada pel tractament informatiu que va rebre al TN Migdia d'ahir 19 de novembre l'atemptat amb cotxe bomba a l'Ambaixada de l'Iran a Beirut (Líban) en una crònica signada pel sotscap d'Internacional dels Serveis Informatius de TV3, el sr. Joan Roura, on va afirmar que hi havia sospites de l'autoria per part d'Israel d'aquest acte terrorista. Això ho feu sense cap mena de rubor ni aportar cap mena de prova al respecte, en la línia habitual de manca total de professionalitat i impunitat amb la qual TV3 criminalitza l'Estat d'Israel saltant-se el codi deontològic per a l'exercici de la professió a Catalunya.

Les fonts d'intel·ligència occidentals i saudites consultades i que li hem adjuntat al President del CAC no deixen cap mena de dubte al respecte de l'autoria de l'atac: es tractaria d'una operació de falsa bandera dirigida pel règim dictatorial d'Iran i que ha comptat amb el suport del seu grup afecte al Líban, Hesbol·là, amb la intenció de cercar un canvi en l'escenari de la cruenta guerra civil siriana i comprometre els esforços de l'Aràbia Saudita per derrocar el règim del criminal de guerra Baixer Assad.

Creiem que aquestes difamacions continuades contra l'Estat d'Israel fonamentades en mentides i expressades sense cap prova ni rigor professional degut als prejudicis que el prestador de serveis té amb l'Estat d'Israel hauria de començar a tenir d'immediat alguna reprovació per part del CAC cap a la CCMA i hauria de suposar el cessament immediat del sr. Joan Roura de la responsabilitat que exerceix. Text: R.Novoa


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...