8 d’oct. 2013


Israel a Catalunya ha demanat a la Direcci贸 General de la Policia que prohibeixi la manifestaci贸 neonazi del proper 12O

08/10/2013 || Israel a Catalunya ha demanat avui al Director General de la Policia, el Sr. Manel Prat, que, d'acord amb les atribucions amb les quals el faculta la Llei, i previ informe favorable de la Comissaria General d'Informaci贸 del Cos de Mossos d'Esquadra-Policia de la Generalitat, tingui a b茅 de prohibir la manifestaci贸 convocada per la Falange, Nudo Patriota Espa帽ol, Alianza Nacional, Movimiento Cat贸lico Espa帽ol i Democracia Nacional el proper dissabte 12 d'octubre de 2013 a la Pla莽a de Sant Jordi del Districte de Sants-Montju茂c de Barcelona.

La nostra entitat est脿 especialment preocupada que aquesta manifestaci贸 pugui derivar en greus problemes d'alteracions de l'ordre p煤blic a la ciutat de Barcelona com els que una de les formacions convocants va provocar el passat 11 de setembre a la Delegaci贸 de la Generalitat de Catalunya a Madrid. Entenem que la Comissaria General d'Informaci贸 del Cos de Mossos d'Esquadra-Policia de la Generalitat disposa de suficient informaci贸 que avala la necess脿ria prohibici贸 d'una manifestaci贸 on s'hi exhibir脿 simbologia feixista i neonazi i que pot posar en perill la integritat f铆sica de molts barcelonins a m茅s de moltes propietats p煤bliques i privades. Davant el conflicte de drets consagrats pel nostre ordenament jur铆dic com s贸n el dret a la manifestaci贸 i el dret dels ciutadans a la seva seguretat i integritat ha de prevaldre sempre el segon.

Confiem en qu猫 el Departament d'Interior s脿piga valorar els riscos que aquesta convocat貌ria presenta i decideixi prohibir-la d'acord amb la legislaci贸 vigent. Text: R.Novoa · Fotografia: ForoPolicia


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...