11 de set. 2013


Aquest 11 de setembre de 2013 farem la Via Catalana a la catosfera!!

La Catosfera també es vol afegir a aquesta iniciativa i fer al mateix temps que fem la Via Catalana per la Independència, una altra via virtual. El Blog-Via cap a la Independència, vol respondre a la crida d'aquest 11 de setembre del 2013, i fer una cadena de blogs, que tots quedin enllaçats fent cadena, aquest dia, per afegir-nos a la via que entre tots farem als carrers i al territori de nord a sud.

Es tracta de fer un post al vostre blog, entre els dies 9 i 15 de setembre, adient a la jornada i a l'objectiu que ens belluga (pot ser text, imatge, poema, humor, recepta...) i en el mateix post enllaçar el post del blog que us segueix a la llista. La llista és a dalt en una pestanya sota la capçalera.

Podrem començar a enllaçar els primers blogs apuntats el dia 9 de setembre i es podrà anar enllaçant blogs fins al dia 15. Tota la setmana.

Bé, doncs dit i fet. "Israel a Catalunya" està apuntat a la cadena virtual en el lloc 188, segueixo a "El blog d'Albert Baranguer" i precedeixo al blog de "Futbol i més d'Aniol C.".

Aquest d'avui és, doncs, el post que fa de baula de la cadena. Així que espero que "http://futbolimes.blogspot.com/" enllaci aquest post, i estaré atent al que publica l'"Aniol C." per enllaçar al seu.

Val a dir que la descripció acurada de l'Albert Baranguer d'aquesta iniciativa catosfèrica és tan clara que ens hem basat en el seu text per al nostre post i no complicar gaire al personal. 

L'11 de setembre sortirem al carrer. La via catalana serà ben real i ben tangible. Rotunda, alegre i combativa. Prendrem el carrer, un cop més. Un cop més cridarem Visca Catalunya Lliure! un cop més cridarem: Independència! Cridarem ben fort i ben clar perquè hi ha qui ha d'escoltar. El món ha d'escoltar. Els nostres representants han d'escoltar i des de la catosfera, des de la blogsfera en català, una cadena virtual que enllaça blogs diferents, però que tenen, almenys, l'objectiu de la independència en comú. Ben semblant a la vida mateixa.

11 de setembre. Diada nacional de Catalunya. Fem via cap a la Independència!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...