ACTUALITAT
Carregant...
10 de set. 2013

Info Post

Guerra bruta d'Obama contra Israel: La CIA desclassifica uns documents que asseguren que Israel podria disposar d'un estoc d'armes químiques quan l'Exèrcit dels Estats Units disposa actualment d'un estoc de 491 tones d'armes químiques

Segons publica avui Foreign Policy, un document de la CIA desclassificat recentment indicaria que Israel va construir un arsenal químic propi, tot i que aquesta versió contradiu un altre document de 1983 de la CIA desclassificat que indica just tot el contrari. Segons aquesta nova documentació, els satèl·lits nord-americans d'espionatge van descobrir el 1982 “una instal·lació on probablement es fabricaven agents químics nerviosos junt amb un centre d'emmagatzematge a l'àrea militar restringida de Dimona, al desert del Negev” i on Israel té les seves instal·lacions nuclears.

El document conclou que “si bé no podem confirmar si els israelians tenen agents químics letals (...) “diversos indicadors ens porten a creure que tenen al seu abast, almenys els agents permanents i no permanents del gas nerviós, un agent mostassa, i diversos agents antiavalots, amb un sistemes de seguretat adequats”. L'estimació de la CIA fou enviada a la Casa Blanca i demostra que la comunitat d'intel·ligència dels EUA sempre ha tingut sospites sobre un possible estoc d'armes químiques per part d'Israel i que el govern dels EUA es va mantenir en silenci sobre el tema. Fins i tot quan es va desclassificar l'informe de 1983 sobre les armes de destrucció massiva al Pròxim Orient, la pàgina que fa referència a les capacitats químiques d'Israel no va ser revelada. Aquest document es troba actualment a la Biblioteca Ronald Reagan.

Aquesta informació vol ser usada per la Casa Blanca per desviar l'atenció sobre el seu propi programa d'arsenal químic i l'ús impune d'aquest armament per part del criminal de guerra sirià Baixer Assad en un moment on la credibilitat del president dels Estats Units, Barack Hussein Obama, està pels terres degut als seus flip-flops en relació a Síria. La hipocresia de la Casa Blanca en aquesta matèria és evident si tenim present que d'acord amb l'Agència de Materials Químics de l'Exèrcit dels EUA, al gener de 2012, els Estats Units disposaven de 491 tones d'armament químic després d'haver destruït el 89,75% de les reserves originals que pujava a la quantitat de 31.100 tones. De les armes destruïdes fins a l'any 2006, 500 tones eren de gas mostassa i la majoria eren altres agents com ara el gas VX i el gas sarín. El 86% de les reserves de gas sarín de l'Exèrcit americà van ser destruïdes a l'abril de 2006). D'altra banda 13.996 tones d'armes prohibides havien estat destruïdes abans de juny de 2007.

Estats Units incompleix d'aquesta manera el tractat de destrucció d'armes químiques ja que a data d'abril 2012, que era la data límit per desfer-se del seu material químic els EUA van assenyalar que aquest termini no es podia complir. Actualment les 491 tones d'armament químic que disposa l'Exèrcit dels Estats Units es troba emmagatzemat al estats de Colorado (Pueblo Chemical Depot) i Kentucky (Blue Grass Army Depot). A continuació us deixem la documentació aportada per la CIA contra Israel per desviar l'atenció sobre Síria. Font: R.Novoa/Foreign Policy/CIA/US Army Chemical Corps Fotografia: CIA


        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT