21 de set. 2013


Impulsat pel Patronat de Turisme de Costa Brava Girona 

21/09/2013 || El Patronat de Turisme Costa Brava Girona i els municipis de Besalú, Castelló d’Empúries i Girona, impulsen un concurs de fotografies d’Instagram basat en el patrimoni jueu i les activitats proposades amb motiu de la Jornada Europea de la Cultura Jueva 2013 que tindrà lloc els dies 27, 28 i 29 de setembre. 

Participants al concurs
Pot prendre part en aquest concurs qualsevol usuari que publiqui fotografies a Instagram amb les etiquetes #CulturaJueva2013 #InCostaBrava o #InPyrenees (en funció de la ubicació geogràfica) i que sigui seguidor del perfil @costabravapirineu a Instagram. Les fotografies, de detall o genèriques, han de ser originals i creatives, i han d’estar inspirades en la temàtica jueva i/o en les activitats proposades pels municipis de Besalú, Castelló d’Empúries i Girona en motiu de la Jornada Europea de la Cultura Jueva 2013. 

Definició de les fotografies guanyadores
Poden optar al premi del concurs totes les imatges que hagin estat publicades a Instagram entre el 8 i el 29 de setembre fins a les 23:59 hores, amb les etiquetes #CulturaJueva2013 i #InCostaBrava o #InPyrenees (en funció de la ubicació geogràfica). 

Premi del concurs 
Cadascun dels 3 guanyadors percebrà un dels següents premis: nit d’allotjament amb esmorzar inclòs per a dues persones a l’Hotel Empòrium de Castelló d’Empúries, un dinar per a dues persones al Restaurant Draps de Girona o al restaurant Oliveras de Besalú. Tots tres establiments adherits al segell de qualitat RASGO.

El Patronat de Turisme comunicarà personalment al guanyador la manera de fer efectiu el premi. El premi és intransferible i s’ha de consumir segons les condicions establertes per cada establiment col·laborador.

Jurat i veredicte
El jurat, format per un representant del Patronat de Turisme Costa Brava Girona i un representant de cadascun dels municipis de Besalú, Castelló d’Empúries i Girona, escollirà les fotografies guanyadores compartides a Instagram amb l’etiqueta #culturajueva2013 el dimecres dia 2 d’octubre. Els guanyadors es donaran a conèixer a través de les xarxes socials del Patronat el mateix dimecres dia 2 d’octubre a les 14 h.

Acceptació de les bases legals
La participació en el concurs comporta l’acceptació plena d’aquestes bases i del dictamen del jurat, així com l’autorització per divulgar públicament totes les fotografies en l’activitat promocional del Patronat de Turisme i dels municipis de Besalú, Castelló d’Empúries i Girona. 

El veredicte del jurat és inapel·lable.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...