ACTUALITAT
Carregant...
20 d’ag. 2013

Info Post

La Unió Progressista de Fiscals denunciarà per la via penal les actituds feixistes d'aquestes imatges

El PP no vol que el virus feixista s'estengui al seu si però tampoc fa gala de mesures contundents contra aquestes simpaties ideològiques. Les fotografies difoses per internet aquests dies de dirigents. joves afiliats i simpatitzants del PP de València o Valls exterioritzant amb alegria signes feixistes, neonazis i preconstitucionals ha requerit una reacció per part del partit. Noves Generacions del Partit Popular ha obert un expedient informatiu sobre els membres de la formació juvenil que es van fotografiar exhibint símbols feixistes, segons van informar a Europa Press fonts del PP. Fins al moment n'han identificat quatre.

L'expedient informatiu s'aplica als possibles casos que puguin suposar una "actuació contrària a l'ordenament jurídic o vagin contra els estatuts de l'organització NNGG". El següent pas consistirà a reunir el Comitè de Drets i Garanties, estudiar cas per cas i adoptar una decisió, que podria anar des de l'expulsió temporal fins a la definitiva, depenent del cas concret. La Unió Progressista de Fiscals ha anunciat que denunciarà per la via penal les actituds feixistes d'aquestes imatges.

La setmana passada van aparèixer fotografies de joves de NNGG a la Comunitat Valenciana en diaris de la citada autonomia, que després es van estendre per internet i altres mitjans. En una apareixia un membre de Gandia, en una altra, un integrant de l'organització a Xàtiva posant amb una bandera amb símbols racistes, que s'uneix a un article del Capitán Español al llibre de festes de Bétera i una altra d'una regidora de Canals posant amb una bandera feixista.

El PP té quatre identificats i asseguren que tots han demanat perdó. Hi ha algun cas en què quan es van fer les fotografies no estaven afiliats a l'organització juvenil Noves Generacions. Fonts del PP asseguren que "des de NNGG volen deixar clar que aquests successos individuals i aïllats no són motiu suficient per desprestigiar l'organització, ni per atacar-ne els afiliats".

A les fotografies dels membres de NNGG s'hi han de sumar les fotografies amb la bandera nazi i la preconstitucional del dirigent del PP a Valls Juan Pedro Martínez Bautista, candidat de la formació que anava al lloc 17 a les eleccions municipals. Text: R.Novoa/Agències  Fotografia: Levante

        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT