ACTUALITAT
Carregant...
29 d’ag. 2013

Info Post

La branca magribina de l'organització terrorista vinculada a la Global Gihad i dirigida pel terrorista Abdelmalek Droukdel (a la fotografia) anuncia que "aviat respondrà contra els catalans"

29/08/2013 || En un comunicat fet públic ahir dimecres a Internet, el Grup Salafista per a la Prèdica i el Combat, també conegut com Al-Qaida al Magrib Islàmic, ha amençat directament el govern de Catalunya i les seves institucions amb atemptats per la situació que diuen està patint la comunitat musulmana a Catalunya
"Tenim el dret moral d'advertir a aquest pseudogovern que tota acció que es prengui contra les dones musulmanes serà resposta tant dins com fora de Catalunya. No estaran segures ni les vostres delegacions del Govern, ni les oficines d'ACC1Ó, ni els minsos interessos econòmics que us queden pel món" afirma el comunicat fet públic pels terroristes.

Segons apunten les nostres fonts d'intel·ligència i policials consultades avui mateix aquest comunicat podria ser la resposta a la notícia falsa que va ser publicada fa uns dies que els Mossos d'Esquadra fan un seguiment de les dones amb burka a Catalunya. De fet, el comunicat titlla l'actuació del govern de la Generalitat de Catalunya en relació a les dones musulmanes de "nazi" i afegeix tot un seguit de greuges que estaria patint la comunitat musulmana a Catalunya sempre segons Al-Qaida al Magrib Islàmic, entre les quals inclouen "negar llicències municipals per a la construcció de mesquites, detenció indiscriminada de musulmans, recolzament institucional i finançament a associacions d'ideologia nazi amb el clar objectiu d'intimidar a la comunitat musulmana, l'exclusió de la majoria d'ex-cotitzants musulmans de la Seguretat Social i l'exclusió dels fills dels musulmans de les beques menjador". 

Per tot això Al-Qaida al Magrib islàmic "convida" als "mitjans de comunicació i a les elits de Catalunya" a allunyar-se d'aquestes pràctiques per acabar advertint que "segueixen amatents i vigilants" perquè "aquest pas que ha donat el govern català no quedarà sense resposta".

Segons van informar El Periódico i La Vanguardia el passat 27 d'agost, el seguiment d'aquest fenomen s'ha sistematitzat i, des de fa un any, agents de diverses unitats de la policia de la Generalitat han rebut la consigna de prendre nota i informar a nivell intern de cada nou cas de dona vestida amb vel integral. No obstant, segons apunten les nostres fonts d'intel·ligència i policials consultades avui mateix aquest tipus d'actuacions policials també es fan per controlar l'augment de bandes llatines i altres tipus de deliqüència organitzada. En el cas concret que ens ocupa, el seguiment de dones amb burka o niqab, les nostres fonts d'intel·ligència i policials afirmen que en cap cas es fa una filiació directa de la persona sinó que es treballa a un nivell més generalista, inventariant les zones on hi ha un augment d'aquest fenòmen, sense fer un seguiment de la filiació personal. Les mateixes fonts han considerat una "irresponsabilitat" la filtració feta per El Periódico. "Ha estat una cagada fer-ho públic", afirmen, un cop han tingut coneixement del comunicat d'Al-Qaida. 

Sobre l'amenaça terrorista, les nostres fonts d'intel·ligència i policials asseguren que és pràctica habitual d'Al-Qaida servir-se de la xarxa per amenaçar. "El 80% d'aquests comunicats són fantasmades fetes per algun tronat" asseguren. Text: R.Novoa/MonitorYS






        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT