ACTUALITAT
Carregant...
21 de maig 2013

Info Post

L'artista israeliana interpretarà Noapoles un projecte de cançons napolitanes acompanyada per Gil Dor, Zohar Fresc i el Solis String Quartet

El proper dijous 23 de maig l'Auditori de Barcelona acollirà un concert de la cantant israeliana Noa on interpretarà per al públic català Noapoles, un projecte de cançons napolitanes que interpretarà acompanyada per Gil Dor, Zohar Fresc i el Solis String Quartet que ha rebut grans ovacions per l'audiència per tota Europa.

Noa ha estat part del paisatge cultural d'Itàlia des de fa gairebé 20 anys. Els centenars de concerts que ha donat de nord a sud al costat del seu col·laborador musical Gil Dor, la fusió cultural en la qual ella sempre ha treballat, fomentant la unitat i el diàleg a tots els nivells, la seva inoblidable versió de l'Ave María, interpretada davant el Papa Juan Pablo II al Vaticà i les lletres i el tema Beautiful that way, cançó estrella de la guardonada pel·lícula de Roberto Benigni La Vita è Bella, han assegurat l'afecte i l'admiració del públic italià per Noa.

L'any 2002 van conèixer al Solis String Quartet de Nàpols i juntament amb ells, Noa i Gil Dor van ampliar el seu repertori napolità i van crear un programa complet de cançons napolitanes amb arranjaments especials. Al concert de l’Auditori, Noa interpretarà totes aquestes cançons eternes en original dialecte napolità. També hi haurà un bonus track: el clàssic Santa Lucía Lontana, interpretat en castellà amb les lletres traduïdes pel seu gran amic, Joan Ollé. 

El concert està programat per a les 21h. i els preus oscil·len entre els 20,50 € i els 51,50 €. Podeu comprar la vostra entrada mitjançant aquest enllaç.


        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT