10 de maig 2013


En el marc del Mes d'Israel que dedica la Casa de Cultura de Girona a exposar una petita mostra de diferents vessants de la cultura contemporània de diversos artistes israelians. 


Durant el mes de maig la Casa de Cultura de Girona acull una exposició de Hanoch Piven, el reconegut artista israelià que crea il·lustracions divertides i enginyoses a partir de tot a mena d'elements quotidians. La seva proposta permet explorar la creativitat d'una forma fàcil i divertida a través del joc i l'experimentació, i ha estat utilitzada per educadors, consultors de gestió i terapeutes artístics com una eina eficaç per a la comunicació a través del joc i la creativitat.

Piven ha participat activament en els camps de l'educació, com a professor i director de tallers de creativitat i comunicació. Ha dut a terme tallers i conferències en escoles d'art de tot el món, com ara l'Acadèmia Xinesa de Belles Arts a Beijing, el Centre d'Art de Disseny a Pasadena, Sheridan College a Toronto i l'Institut Europeu de disseny a Roma.

Les seves il·lustracions han aparegut en diversos mitjans internacionals com Time, Newsweek o Rolling Stone i en publicacions europees com el The Times de Londres o la Weltwoche Die suïssa. També és present en altres tipus de publicacions: dels llibres de nens a les exposicions interactives, aplicacions per l'iPad, campanyes publicitàries i programes de televisió. Piven està preparant el proper llibre, que s'editarà properament, l'estiu del 2013.

Aquesta mostra es va inaugurar el passat 2 de maig amb l'actuació del cor israelià Shira Choir format per 35 membres, fundat el 1979, i dirigit en l'actualitat per David Sebba, director de l'Orquestra de l'Òpera d'Israel, director de tres cors i professor de l'Acadèmia de Música de la Universitat de Tel Aviv. A més de participar en diversos actes musicals, festivals, concerts i formacions musicals d'arreu d'Israel, el Shira Choir ha col·laborat amb l'orquestra filarmònica d'Israel i amb la Symphonette Raanana Orchestra. 

Aquesta petita mostra també inclou un petit cicle dedicat al cinema. Podeu consultar el programa complet aquí.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...