26 de maig 2013


El proper 2 de juny Barcelona acollirà novament una caminada per celebrar el 65è aniversari de la independència de l'Estat d'Israel que pretén homenatjar la contribució d'Israel al progrés de la Humanitat. 

Més de 110 ciutats de tot el món s'estan reunint per celebrar aquesta efemèride coordinada per la Afikim Foundation i que compta amb el recolzament de l'Organització Sionista Mundial, el Ministeri israelià d'Assumptes relatius a la Diàspora i la Diplomàcia Pública i totes i cadascuna de les comunitats jueves catalanes. Fa 5 anys l'acte va aplegar a Barcelona prop de 600 persones i enguany l'organització espera poder arribar al miler de participants en aquesta caminada on hi participaran membres de la comunitat jueva catalana, membres d'altres confessions com evangèlics i catòlics i amics i simpatitzants d'Israel en general.

Durant el recorregut que s'iniciarà a les 10 del matí a la plaça de Francesc Macià i que està previst que acabi al Palau Reial s'exposaran diversos murals amb imatges de les nombroses contribucions d'Israel al progrés de la Humanitat en els seus 65 anys d'existència i del valor que la vida té en el conjunt del poble jueu i Israel especialment. 

A més a més, els assistents podran enregistrar l'acte i participar en un concurs de vídeos anomenat "Israel Celebrates Life". El guanyador s'endurà un viatge a Israel. També se sortejarà un viatge entre totes les persones que s'inscriguin a la caminada i participin de la mateixa. Per això és necessari inscriure's mitjançant el correu electrònic walkthelandbcn65@gmail.com

La caminada clourà amb els parlaments dels organitzadors, de l'escriptor Eduardo Martín de Pozuelo i de l'ambaixador d'Israel a Espanya, l'Excm. Sr. Alon Bar.

Aquest acte és una oportunitat per expressar el nostre suport i gratitud a Israel. Recordeu d'inscriure-us enviant un mail a l'adreça que us hem indicat.

Des d'Israel a Catalunya us oferirem un livestreaming de l'acte i us animem a fer servir el hashtag #WTL65BCN a twitter i consultar l'esdeveniment a facebook que hem creat: https://www.facebook.com/events/377110882395477


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...