ACTUALITAT
Carregant...
9 de jul. 2017

Info Post



Isʀᴀᴇʟ ᴀ Cᴀᴛᴀʟᴜɴʏᴀ va assistir al Sopar de Gala per commemorar el primer quart de segle de vida d'una dinàmica comunitat jueva progressista catalana plena de talent com és Atid.


09/07/2017 || El propassat dijous 6 de juliol, la Comunitat jueva Atid de Catalunya va celebrar un sopar de gala commemoratiu del 25 aniversari de la seva ja arrelada presència a la ciutat de Barcelona. 

Fou una vetllada molt especial amb discursos emotius per part del rabí Haim Casas, Miriam Kramer (presidenta de l'organització que engloba a nivell europeu les comunitats jueves progressites), Lluís Bassat, el bon amic i millor analista d'intel·ligència i gran actiu de l'Hasbarà en l'àmbit hispanoparlant Gabriel Ben-Tasgal (qui fou, a més, el primer madrikh de la Comunitat Atid degut als viaranys de la vida i una beca que l'apropà a Catalunya 😉), Milky Rodan i Julieta Tepper (mazkirim de Netzer, els mes joves d'aquesta dinàmica Comunitat), i les amigues Moriah Ferrús i Sílvia Leida, aquesta última presidenta de la Comunitat, què, amb el seu bon savoir faire, ha aconseguit liderar una comunitat jueva catalana progressista plena de talent i «futur» on no hi podien faltar dos convidats d'honor. 

Per una banda, l'Excel·lentíssim Ambaixador d'Israel a Espanya i Andorra, el sr. Daniel Kutner, que ens explicà de primera mà el momentum actual que viu l'Estat d'Israel, referent en temes tant candents com ara l'agricultura ecològica, l'aprofitament dels recursos naturals i la sostenibilitat, la biomedicina, la ciberseguretat, la lluita antiterrorista, l'emprenedoria... i per l'altra el flamant Honorable Cònsol Honorari d'Israel a Barcelona, el sr. Josef-David Sánchez-Molina.

Amanit de música serfardita, fundadors, membres, amics de totes les Comunitats jueves de Barcelona, el Col·legi Hatikvà, regidors municipals com ara Carles Martí i Francina Vila, representants de la Policia de la Generalitat-Cos de Mossos d'Esquadra com ara el Comissari Xavier Porcuna i membre d'altres entitats i col·lectius amics com ara l'ACAI, ARCCI, LICRA, Mozaica, B'nai B'rith, o Isʀᴀᴇʟ ᴀ Cᴀᴛᴀʟᴜɴʏᴀ.

La vetllada esdevení un impasse per prendre consciència (mitjançant el record) de les fites assolides i mirar endavant (kadimà) —al futurfent honor al nom de la Comunitat. ATID. Sens dubte una nit inoblidable! Tᴇxᴛ: R. Nᴏᴠᴏᴀ/ATID ▪️ Fᴏᴛᴏɢʀᴀꜰɪᴇs: Y. Pᴇᴋᴀʀ /ATID


LA TEVA CONTRIBUCIÓ ÉS BENVINGUDA


        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT