ACTUALITAT
Carregant...
5 de maig 2017

Info Post





Dos dels dies més importants del calendari israelià van tenir lloc la setmana passada: el Dia de la Memòria i el Dia de la Independència.

05/05/2017 || Aquest any, commemorem la memòria de 23.544 soldats caiguts i víctimes del terrorisme. Fa unes setmanes, vaig conèixer la història del Tinent Dov Porat, un oficial d'enllaç de premsa que va ser assassinat en al camp de batalla mentre acompanyava a dos periodistes de 'Life Magazine' cap al front durant la Guerra dels Sis Dies. 

Vaig decidir que aquest any visitaria la seva tomba. Va ser realment un honor estar de peu en la seva tomba i mostrar-li el meu respecte. El Dia de la Memòria és seguit immediatament pel Dia de la Independència. Cada any, la Força Aèria Israeliana (IAF) condueix un vol que recorre tot Israel. Els israelians de tot el país es van delectar en el primer albirament públic de l'F-35I israelià "Adir". 


Aquests 69 anys d'Israel ens han portat una societat magnífica, vibrant, puixant i diversa. No és menys que un miracle basat en la creença i l'audàcia. Som forts com a persones, som forts com un país i som forts com a nació. 

Espero que tinguin un bon cap de setmana, xabat xalom! 


Tinent Coronel  Peter Lerner
Portaveu
Tsahal - Forces de Defensa d'Israel/IDF

        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT