ACTUALITAT
Carregant...
16 de maig 2017

Info Post




LA TEVA CONTRIBUCIÓ ÉS BENVINGUDA



Immensa i del tot necessària contribució a la cultura de la mediació que va a l'arrel del conflicte la observada aquest vespre al 8aldia de Can Cuní.

16/05/2017 || Uriel Benguigui, president de la Comunitat Israelita de Barcelona (CIB) i Fadi Hassan, president de la Comunitat Palestina d'Euskadi (CPE) han fet l'esforç aquest vespre d'intercanviar-se els rols i demostrar a l'opinió pública que un autèntic camí per posar fi a l'enfrontament entre dos pobles, l'israelià i el palestí, és possible.

Són dates sentides a banda i banda. Els israelians venen de retre homenatge als caiguts i els 69 anys de la Declaració d'Independència, mentre que el poble palestí plora el què anomena "catàstrofe o Nakba". És per tant admirable l'esforç i el missatge valent en favor de la convivència, el diàleg, la coneixença expressat front a tour terror organitzat a Barcelona a l'entorn d'una terrorista convicta com Leila Khaled a la Fira Literal patrocinada per l'Ajuntament de Barcelona.

Fadi Hassan s’ha mostrat crític amb el discurs de la seva compatriota, Hassan creu que Khaled no representa la imatge de Palestina perquè la violència no pot ser mai la solució, només la defensen “persones que es lucren i es beneficien del conflicte”, i ha afirmat que “l’Ajuntament de Barcelona hauria de demanar disculpes per convidar Khaled“.

Benguigui i Hassan han mostrat una bona entesa per buscar el diàleg i deixar de banda les coses que separen israelians i palestins


LA TEVA CONTRIBUCIÓ ÉS BENVINGUDA



        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT