ACTUALITAT
Carregant...
7 de maig 2017

Info Post




LA TEVA CONTRIBUCIÓ ÉS BENVINGUDA



Els més de 340.000 israelians que van visitar Barcelona l'any 2016 s'ho pensaran dos cops abans de tornar-hi davant la sorprenent actitud adoptada per la corporació municipal en recolzar i promoure un acte amb la terrorista palestina en actiu de l'FPLP Leila Khaled.


07/05/2017 || Indignació generalitzada a Israel per l'actitud del govern municipal barceloní dirigit per Ada Colau i Gerardo Pisarello (Barcelona en Comú) en relació al suport —i també finançament mitjançant la regidoria de Cultura dirigida per Jaume Collboni (PSC-PSOE)— d'una terrorista confessa i en actiu com Leila Khaled que pregona per Europa a dia d'avui «apunyalar jueus» amb la finalitat de radicalitzar àmbits més proclius al Vell Continent com l'estudiantil:





Israel Hayom ha publicat una peça de dues planes com us vam avançar ahir en exclusiva. A banda de ser propietat de Sheldon Adelson (això seria l'anècdota de tot plegat) és el diari més influent (al nostre parer) i de major tirada a l'Estat jueu. Totalment gratuït des de que va irrompre el 2007 al mercat. Traduït significa que aquest lamentable article sobre Barcelona el van llegir la no gens menyspreable xifra de 550.000 israelians divendres. Molts dels quals no només coneixen Barcelona: hi han sovintejat o la sovintegen. L'article de Sal Emergui ho explica força bé.

Isʀᴀᴇʟ ᴀ Cᴀᴛᴀʟᴜɴʏᴀ, des del Cap i Casal estant, vol posar de manifest que lamenta que l'Ajuntament no ens hagi donat notícia en relació a la urgent necessitat d'aturar tot aquest despropòsit així com vam formular-ho oficialment la setmana passada. Teníem l'esperança que s'imposaria el sentit comú que vam constatar a Madrid entre Manuela Carmena i l'alcalde de Tel Aviv Ron Huldai. Dissortadament no ha estat així i el mateix dia la marca Barcelona ha estat presentada al turista (i amic) israelià com la capital de l'antisemitisme i l'enaltiment del terrorisme, la imatge que adreça a l'exterior el govern de la «proud capital of Catalonia». Dramàtic. 




[ Avís a navegants: la nostra tenacitat ara fa 9 anys va aconseguir que el visat d'entrada a Espanya (i a la Unió Europea) fos denegat a la terrorista Leila Khaled. El Ministerio de l'Interior va actuar eficientment aleshores i no hauria d'ésser diferent enguany. No escapa, a més, l'elevat  Nivell d'Alerta Antiterrorista (NAA-4) decretat a l'Estat: notòriament superior al de 2008 ]

Ho té difícil doncs l'Ajuntament de Barcelona si el què pretén és, com ha fet fins ara, enganyar tothom escampant públicament que tot això no va amb ells i «no en saben res». 

És ben sabut per la Seguretat de l'Estat que els mateixos grups que ara governen el consistori i l'any 2008 eren oposició (especialment Iniciativa per Catalunya-Verds et alii) aprofiten continuadament en el temps la representació institucional obtinguda per organitzar aquesta mena d'activitats terroristes sota una falsa aparença de lluita pels drets i les llibertats amb l'empara/cobertura que aporta el suport institucional de tot un Ajuntament de Barcelona. El resultat de tot plegat és un akelarre on s'acaben imposatn els dictats de l'organització terrorista forània que per a més inri té llurs activitats prohibides a tota la Unió Europea.

Som els mateixos que érem fa 9 anys a banda i banda. El 2008 ja varen intentar infructuosament també amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona i, curiosament amb data 14 de maig, donar una tribuna i altaveu en un espai públic municipal (el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona) a la terrorista en qüestió. Velles lluites que retornen. 

L'actuació de l'Ajuntament de Barcelona no deixa cap mena de dubte a hores d'ara que és FLAGRANTMENT dolosa i alhora REINCIDENT. L'objectiu perseguit es fa força evident i visible: l'enaltiment del terrorisme i la radicalització dels grups que poden donar suport al directori d'Operacions Externes de l'FPLP del qual Laila Khaled n'és la màxima dirigent. I tot això a qui vulgui escoltar-la el proper 14 de maig a la Fàbrica Coats —edifici propietat, evidentment, de l'Ajuntament de Barcelona—. 

Al cap i a la fi, Khaled només executa llur missió de crear a l'estranger nuclis de suport als objectius, finalitats i activitats terroristes dictaminades per l'FPLP per a l'exterior. Ras i curt: la funció de Khaled és primerament deixar en ridícul la lluita antiterrorista europea presumint amb altivesa de la impunitat amb la qual es mou a dia d'avui per l'espai Schengen mentre en paral·lel col·lecta i fa xarxa amb tot tipus de detritus ideològic que pul·lula per institucions públiques nostrades, especialment aquells qui encara s'emmirallen en coses tant kitsch com els Baden-Meinhoff tot abrandant-se a cop d'eslògan amb la samarreta.



En conseqüència, Isʀᴀᴇʟ ᴀ Cᴀᴛᴀʟᴜɴʏᴀ donarà suport a l'acció legal que properament s'exercirà davant l'Administració de Justícia a fi i efecte de prohibir l'entrada a la Unió Europea de la terrorista Laila Khaled amb especial advertiment que s'executi allò establert per la Llei 3/2003, de 4 de març, en concordança amb la normativa comunitària PESC/931/2001 si s'escau (i, evidentment també, els efectes que se'n derivin relatius al Capítol VII del Codi Penal).

Finalment, el col·lectiu Isʀᴀᴇʟ ᴀ Cᴀᴛᴀʟᴜɴʏᴀ vol manifestar el seu parer i deixar dit els següents dos punts:

  • Isʀᴀᴇʟ ᴀ Cᴀᴛᴀʟᴜɴʏᴀ voldria que l'Ajuntament de Barcelona fes realment una contribució positiva envers un conflicte tan complex com el què ens ocupa. Entenem que això només és possible alçant les veus existents a banda i banda en favor del diàleg, la negociació, el respecte mutu, la tolerància i el diàleg.

  • Isʀᴀᴇʟ ᴀ Cᴀᴛᴀʟᴜɴʏᴀ és coneixedor que moltíssims palestins se senten igualment insultats per l'Ajuntament de Barcelona per donar veu als qui advoquen pel conflicte ad aeternum, el terrorisme, l'odi, el boicot, la discriminació i la intolerància (o més recentment els «apunyalaments a jueus» manllevant literalment paraules de Khaled) i no pas aquelles veus, que n'hi han i són més necessàries que mai (!), favorables com nosaltres a l'entesa, la concòrdia, la reconciliació i la pau entre ambdues parts. Quelcom tan elemental com què els israelians tenen dret a viure en pau i seguretat a Israel de la mateixa manera que els palestins tenen dret a viure en pau i seguretat a Palestina.

Doncs resulta que allò que a voltes pot semblar tan senzill de pregonar és d'allò més difícil de dur a la pràctica.

I no tingueu cap dubte que Laila Khaled i l'Ajuntament de Barcelona són l'ingredient perfecte per al conflicte permanent i l'enriquiment d'aquells qui el necessiten a la desesperada aquí i allà.

Logotipar com fa l'Ajuntament de Barcelona les activitats d'una organització terrorista forània prohibida només s'explica degut a la deriva ideològica nihilista que impregna l'acció política de l'equip de govern. La manca total de referents ideològics solvents des del «jueu» Karl Marx d'aquesta esquerra autoanomenada alternativa que governa Barcelona fa feredat.

Després de constatar la Humanitat el fracàs total del socialisme i l'enfonsament del totalitarisme soviètic deixant com alternativa freak Corea del Nord o bé la carnisseria bolivariana que se'ns presenta i defensa al present, aquest Ajuntament de Barcelona ha optat per rabejar-s'hi servint als interessos del terrorisme internacional amb una total i manifesta absència de valors, ètica, moral o civilitat.

El drama de Barcelona del què ens parlaven a l'Israel Hayom.







        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT