ACTUALITAT
Carregant...
11 de maig 2017

Info Post




LA TEVA CONTRIBUCIÓ ÉS BENVINGUDA


LA TEVA CONTRIBUCIÓ ÉS BENVINGUDA



El magistrat-jutge de l'Audiència Nacional Ismael Moreno ha obert diligències en relació a la denúncia presentada per LICRA Catalunya i B'nai B'rith Nahmànides per la presència de la terrorista palestina Leila Khaled a Barcelona que compta amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona


11/05/2016 || El Jutjat Central d'Instrucció núm. 2 de Madrid amb funcions de guàrdia ha obert diligències en relació a la conferència que la terrorista convicta Leila Khaled té programada per al proper diumenge 14 de maig a l'espai de propietat municipal de la Fàbrica Coats, al barri de Sant Andreu de Barcelona. 

La conferència de qui és dirigent en actiu de l'organització terrorista Front Popular per l'Alliberament de Palestina (PFLP) està previst que es realitzi en el marc de la Fira Literal. 

Damian Hecht, vicepresident de B'nai B'rith Nahmànides Barcelona ha censurat que la presència d'aquesta terrorista a Barcelona «compti amb el suport d'una administració pública com l'Ajuntament de Barcelona». En aquest sentit cal recordar que l'oposició municipal al consistori fa dos dies ja va denunciar públicament que la presència de Khaled a Barcelona compta fins i tot d'una partida pressupostària assignada de 12.000 euros.

També el president de LICRA Catalunya, Isaac Levy, ha volgut denunciar que «és del tot inconcebible que mentre per un costat l'administració pública incrementa les mesures de seguretat a les comunitats jueves d'acord amb el Nivell d'Alerta Antiterrorista actual de 4 sobre 5, per l'altre, també des d'una administració pública s'estigui fomentant, finançant i convidant els terroristes que esperonen el discurs d'odi.» Levy ha reblat que «aquest és precisament un dels motius que han fet que s'instal·li un escenari d'amenaça permanent amb el qual han de conviure les comunitats jueves ja no només a Barcelona, Catalunya o Espanya, sinó que també arreu d'Europa Occidental».

En compareixença efectuada davant dels mitjans de comunicació aquest migdia a la Ciutat de la Justícia de Barcelona, els representants d'ambdues organitzacions han volgut subratllar que «la nostra és una acció única i exclusivament dirigida a fer complir la llei en matèria de lluita antiterrorista i alhora neutralitzar el discurs de l'odi encaminat a la radicalització amb finalitats terroristes».

Finalment, LICRA Catalunya i B'nai B'rith Nahmanides Barcelona han recordant que «la nostra tasca de denúncia finalitza aquí». També han expressat la seva confiança en els mecanismes que disposa l'Estat per prevenir aquestes «conductes delictives». Consideren que els precedents creats l'any 2008 quan la mateixa Audiència Nacional va denegar el visat d'entrada a Espanya a Khaled per donar una conferència que havia programat, en aquell moment, el Consell de la Joventut de Barcelona (curiosament un ens municipal vinculat a l'Ajuntament de Barcelona) avalen la seva pretensió. LICRA (fundada a França l'any 1927) i B'nai B'rith (fundada a Nova York l'any 1843) són dues prestigioses i centenàries organitzacions en la lluita contra l'antisemitisme a nivell global. 




        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT