ACTUALITAT
Carregant...
6 de maig 2017

Info Post




LA TEVA CONTRIBUCIÓ ÉS BENVINGUDA



És cert que tenim un Ajuntament de Barcelona antisemita o és pura propaganda del MOSSAD?

06/05/2017 ||  Barcelona, ciutat estimada pel poble israelià no debades el passat 2016 un total de 340.000 israelians van estar-hi de visita ha obtingut aquest divendres dues planes d'interès al diari de més tirada del país, l'Israel Hayom (de qui segur que en coneixereu el seu propietari: Sheldon Adelson).


És una llàstima que aquest interès d'Israel en els catalans i Barcelona no sigui precisament per estrènyer els vincles de col·laboració existents en projectes compartits de profit i de futur com tot això de les Smart Cities, les TIC, la biotecnologia, l'R+D+I, el disseny, la ciberseguretat, *el Mobile*... No acabaríem.


Per contra, Barcelona s'ha presentat avui a la societat israeliana ben miserable i com a pretesa ciutat wannabe proletkult. Amb el clàssic antisemitisme empeltat de sempre i trendy.

El senador d'Euskal Herria BILDU, Jon Iñarritu, alarmat per l'antisemitisme puixant a tot Europa, es va adreçar per escrit al govern espanyol per a què clarifiqués què s'entén per antisemitisme a Espanya no fa ni 5 mesos.

I això és el que ha respost el govern espanyol fa escassament 48 hores (tot just dues setmanes després de la ignominiosa declaració antisemita aprovada per l'Ajuntament de Barcelona recolzant el boicot (N. del trad.: discriminació) a Israel (N. del trad: i també als jueus).


Segons la Instrucció 16/2014 de la Secretaría de Estado de Seguridad del Ministerio del Interior espanyol ANTISEMITISME és:



En això s'ha convertit l'Ajuntament de Barcelona. 





        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT