ACTUALITAT
Carregant...
27 de febr. 2017

Info Post





Josep Antoni Sánchez-Molina Rubin, cònsol honorari d'Israel a Catalunya (centre) i Daniel Kutner, ambaixador d'Israel a Espanya i Andorra, han inaugurat aquesta tarda el Pavelló d'Israel al Mobile World Congress 2017 que se celebra a Barcelona fins el proper dijous.


27/02/2017 || Més de 65 empreses israelianes del sector TIC i mòbil de tot tipus d'àmbits, incloent el de la ciberseguretat, s'apleguen fins el proper dijous en el marc del Mobile World Congress 2017 que s'ha inaugurat avui dilluns a Barcelona amb la presència del cònsol honorari d'Israel a Catalunya, Josep Antoni Sánchez-Molina Rubin i l'ambaixador d'Israel a Espanya i Andorra Daniel Kutner.




L'estrella d'enguany és l'aplicació per a mòbils Drupe, que permet als usuaris integrar la seva llista d'aplicacions i l'agenda de manera centralitzada als smartphones Android. Drupe és una de les apps nominades per al premi d'aplicació mòbil més innovadora del MWC 2017.





La presència israeliana no acaba aquí ja que altres 100 empreses també formen part de la comitiva israeliana sense formar part de la vitrina al pavelló en un esforç considerable per captivar grans empreses i crear nous llaços comercials en el marc de les TIC mitjançant les solucions que estan essent elaborades a la rebatejada com a Start App Nation. Text/Mèdia: R.Novoa.



        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT