20 de des. 2016

Jai Anguita (Comunitat Jueva Progressita de Barcelona) i Jorge Burdman (Comunitat Israelita de Barcelona) interaccionant amb els alumnes de secundària sobre l'Holocaust al Parlament.
 
El Parlament de Catalunya va aplegar el proppassat dijous 18 de desembre representants que representants dels col·lectius que participaran en la commemoració del Dia de l'Holocaust.

20/12/2016 || En aquesta ocasió coparticiparan diferents escoles de secundària de Catalunya. Durant la jornada celebrada al Parlament, la Dra. Marta Simó va fer una conferència magistral sobre la Xoà, i després d'un petit refrigeri als assistents els col·legis es van reunir, en sales per separat, amb els diversos col·lectius amb l'objectiu de mantenir un contacte i personal didàctic servint-se d'un detallat qüestionari sobre la tragèdia del nazisme i les seves conseqüències. 

Cal assenyalar el continu tracte d'afecte rebut per part dels alumnes i professors que possibilita transmetre a les noves generacions la permanent Memòria Històrica per exclamar de viva veu, com recorda, Jorge Burdman de la Comunitat Israelita de Barcelona un: Mai més de terror al criminal del nazisme! Text: R.Novoa/CIB Fotografies: CIB

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...